Bomžas ir Skylė

» Dienoraščiai » bomzasxxl
Autorius: bomzasxxl Atnaujintas: 2014-01-19 Komentarai: (0) Kartai: 12348
Kyla nemažai klausimų, kaip teisingai apibūdinti kas yra bomžas, kas yra vampyras, o kas chimera?

Įsivaizduokite, kad būtybė, apie kurią kalbame yra geometrinis objektas. Tai gali būti rutulys, stačiakampis gretasienis, prizmė ar kitokia geometrinė figūra, kurią reikia perkišti per atitinkamos formos skylę plokštumoje.
Neklauskite manęs kam to reikia, tačiau visi ir vampyrai, ir bomžai ir chimeros, anksčiau ar vėliau susiduria su problema - iššūkiu: kaip įlysti į skylę.
Vampyrai šią problema sprendžia įmantriai - jie yra įvaldę transformacijos meną, todėl keičia savo pavidalą atitinkamai pagal skylės formą - taip rutulys gali tapti, pavyzdžiui, stačiakampiu. Kuo daugiau vampyras treniruojasi ir sukaupia patirties, tuo mažiau laiko reikia vampyrui pralysti per skylę.
Chimeros į skylę lenda kitaip - jų kieta oda, tad chimeros negali transformuotis pagal skylės pavidalą, todėl chimeros nuolat ieško skylės kuri jiems tinka, jei tokios neranda savoje šalyje (chimeros mobilios), jos vyksta į kitas šalis ieškoti jiems tinkamos skylės.
Bomžai taip pat neturi gebėjimo keistis, jie nėra ir tokie mobilūs kaip chimeros, dažnai netgi nesupranta, kam jiems ta skylė ir kaip pro ją pralysti, tačiau visi be išimties bomžai bando įlysti į aptiktą skyle - nes jiems labai patinka skylės. Dėl šio savo pomėgio bomžai dažnai apsigyvena skylėse.

Keisčiausiai daro bomžai mutantai, panašiai kaip kokie x-menai, jie mėgsta prie savo vardų pridėti raidės x.

Bomžams mutantams dažnai nė nereikia mėginti lysti pro skylę, jie yra įvaldę psi galias ir gali vienu metu būti skirtingose vietose, todėl dalis bomžo mutanto sąmonės tiesiog teleportuojasi į kitą plokštumos pusę.
 
Dar nėra komentarų