akumuliacija ar distribucija

» Dienoraščiai » Kristensen
Autorius: Kristensen Atnaujintas: 2012-07-30 Komentarai: (3) Kartai: 3354


Kaip žinia, anksčiau ar vėliau konsolidacija pasibaigs ir kaina turėtų šauti (manau, būtent šauti, o ne eiti, šitoj akcijoj. Manot ją perka ar parduoda?
 
1.   Parašė C#   2012-07-30 13:03  

Is dabartines perspektyvos panasu i akumuliacija, nes yra vienas rimtas volume surge'as kuris bent jau dabar prilaiko kaina. Bet toliau kaina ir neina, nes virsuneje volumas drastiskai nukrito - no demand. Deja 100% sitie akumuliacijos/distribucijos speliojimai aisku neduoda, nes tas kas supirkinejo ir kaupe, gali bet kada persigalvot ir isdumpint nafik visa savo tovara, tuo paciu eis spaikas i priesinga puse. Man patiko J. Livermore pasakymas apie flatus - kur iseis kaina is koridoriaus nustatyt neimanoma. Kada pradeda lipt pro kazkuri krasta, tada tik ir ryskeja situacija.

 
2.   Parašė Mindzio   2012-08-02 15:38  

Volumas bevertis indikatorius ir neparodo nieko apart kokia buvo apyvarta . (is patirties)

 
3.   Parašė Kristensen   2012-08-05 20:06  

Labai smagu, kad pasidalinot savo mintimis.

C#,
labai sutinku, kad net ir prikaupę, dideli dedes/tetos tas akcijas gali greitai nusimetinėti, ir bandymas įžvelgti kaupia jas ar ne gali neturėti prasmės. Bene patikimiausias būdas tą pamatyti - sėdėti ir ilgai (pvz., 2 savaites) skaityti juostą (kam aš nelabai nusiteikęs).

Mindzio,
iš mano patirties, tai dalinė tiesa. Tikrai, pavienėje akcijoje, ypač lengvesnėje, apyvartas sunku struktūruoti, tačiau, jei instrumentas atspindi masinį pinigų judėjimą, pvz., indeksai, tai apyvartos, kaip indikatoriaus, svoris, bet būtinai derinant su kaina, gali įgauti vis didesnį svorį .