Verslo pardavimas ir pirkimas, partnerių ar investuotojų paieška, paslaugos verslui bei įvairūs kiti su verslo sandoriais susiję skelbimai.

Kaina :29 000
Vietovė :Kaunas
Paskelbta :2019-02-21
Vardas :Žygimantas
Kontaktai :865770900
z.palaima@gmail.com
Peržiūrų :2015
ID :615
Vartotojas :N1rvana pm
Parduoda / Maitinimas

Mobilių kavinių verslas Queen Bean , tavo naujos sėkmės pradžia.

Sveiki, Queen Bean kavos automobiliai ieško naujo šeimininko.
Parduodamas dviejų kavos automobilių verslas, esame pirmaujantys Lietuvoje tarp visų kavos automobilių. Kavos automobilių verslas,tai kavos gaminimo verslas tam tikrom progom,tam tikrose vietose. Dėl savo mobilumo ir galimybės prekiauti visose vietose, kur susiburia žmonių grupės, šis verslo modelis kiekvienais metais vis sparčiau auga, dėl jo teikiamų privalumų.
Privalumai:
● Gali prekiauti įvairiose vietose: renginiai,festivaliai,krikštynos,gimtadieniai,vestuvės,vakarėliai,automobilių lenktynės ir varžybos,įmonių vakarėliai,įvairios šventės. Pasirinkimas tikrai didelis.

● Tau nereikia patalpų ,kurios tave pririštų prie tam tikros vietos. Čia tu esi mobilus ir gali būti ten, kur yra žmonių, o ne laukti kol žmonės atkeliaus pas tave.
● Gali dirbti ištisus metus! Dauguma mūsų konkurentų nevykdydavo veiklos žiemą, taip jie prarasdavo didelį dalį užsakymų, nes žiemą vyksta taip pat daug renginių. Įvairios čiuožyklos,čiuožinėjimai nuo kalnų, ledo lenktynės ir daugelis kitų vietų, kur gali sau sėkmingai dirbti.
● Nėra jokių komunalinių mokesčių.
● Gali dirbti tik savaitgaliais. Daugiausiai pačių geriausių renginių vyksta šeštadieniais ir sekmadieniais, todėl šį verslą galima suderinti su savo darbu, šeima ar kitais reikalais. Mes dažniausiai dirbdavome tik savaitgaliais,bet turėdavome puikiausių renginių ketvirtadieniais ir penktadieniais,per kuriuos padirbus vos kelias valandas uždarbis būna didesnis, nei mėnesį dirbant savaitgaliais.
● Nereikalinga elektra. Mūsų automobiliai paruošti taip ,kad visiškai nereikėtų elektros. Tai juos padaro visiškai mobilius. Pasikrauni automobilį ir gali su juo dirbti,net tris dienas.

Trūkumai:
● Visas darbas vyksta lauke. Parašėme tai prie trūkumų,nes, užklupus lietui, lauke būti nėra taip smagu. Tiesa, tada gali sėsti į mašiną ir palaukti kol lietus nustos.
● Ankstyvas išvažiavimas. Dažnai keliaujant į renginį tenka keltis anksti, kad atvyktum pirmas ir kava sušildytum žmones, kurie ruošia renginį. Taip uždirbi pinigus,net neprasidėjus renginiui.

Ką jūs gaunate?
Norim, kad Queen Bean augtų ir toliau ir būtų #1 Lietuvoje. Todėl padėsime savo patirtimi , kad verslas augtų ir toliau.
● Du pilnai įrengtus kavos automobilius,skirtus gaminti visų rūšių kavą, galėsite gaminti viską, ką gali gaminti kavinės. Nuo Espresso iki Šaltų Latte ir Frappe gėrimų.
● Tiekėjų sąrašą. Esame išbandę kiekvieną reikalingą ingridientą puikaus skonio kavai, ir žinome, kur tai gauti geriausiomis kainomis.
● Klientų sąrašą. Gausite visus mūsų klientus, su kuriais dirbame nuolatos. Tai yra automobilių klubai,šunų parodos, vestuvių organizatoriai ir daugelis kitų.
● Video medžiaga. Gausite video medžiagą, kaip ir kur ieškoti geriausių renginių, kaip kalbėti su organizatoriais,kad visur priimtų geriausiomis kainomis, kaip sužinoti kada ir kur vyksta renginiai, gausite viską, ką jums reikia žinoti video formatu, kad visada galėtumėt pažiūrėti ir nepamiršti.
● Socialinius tinklus. Gausite mūsų socialinius tinklus.
Tai yra:
Facebook fanų puslapis su 1800+ aktyvių fanų.
Instagram paskyra su 2000+ sekėjų.
Youtube kanalas su visais video ir 42 prenumeratoriais.
● Tinklapį. Gausite https://www.queenbean.lt/ tinklapį.
Šis tinklapis yra išdirbtas ir Google paieškos sistemoje įvedus pagrindinius raktinius žodžius pvz.: „kavos automobilis“ esame pirmuosiuose Google paieškos puslapiuose. Tai jums atves naujus klientus be papildomos reklamos.
Taip pat jums priklausys tinklapio serveris ir 2 domenai. Queenbean.lt ir Queenbean.eu
● Apmokymai. Gausite visus reikalingus apmokymus, kaip gaminti kiekvienos rūšies kavą, kaip bendrauti su klientais ir visą mūsų išdirbtą metodiką. Gausite viską ko jums reikės, kad verslas veiktų be papildomo galvos skausmo.
● Foto ir video. Gausite visas nuotraukas ir video įrašus, kuriuose yra mūsų automobiliai tolimesniam jų naudojimui.
● Ateities planą. Papasakosim planą, kaip galite išauginti šį verslą iki kavinės.
● Visus reikalingus leidimus vykdyti verslą. (Maisto tvarkymo subjekto patvirtinimo pažymėjimas)
● Išdirbtą technologiją, kaip žymėtis renginius, juos pamatyti ir juose dalyvauti , nepasiklysti.

Verslas visiškai paruoštas darbui ir nereikalauja jokių papildomų investicijų!

Kavos automobiliai:
Nr. 1 Volkswagen Fox
Apklijuotas Pilna Reklama ant automobilio (vertė 1200€)
Markė: Volkswagen
Modelis: Fox
Metai: 2010/05 m.
Variklis: 1.2l. 40kW
Kuro tipas: Benzinas
Kėbulo tipas: Hečbekas
Spalva: Balta
Pavarų dėžė: Mechaninė
Rida, km: 159616 km
Defektai: Be defektų
Vairo padėtis: Kairėje
Durų skaičius: 2/3
Pirmosios registracijos šalis: Vokietija
TA iki: 2019-07-28
Į šio automobilio komplektą įeina:
● Itališkas Pusiau automatinis kavos aparatas Magister 2 grupių.
● Itališka kavamalė, malti puikaus skonio kavai.
● Du dujų balionai.
● Vandens rezervuaras.
● Visas inventorius kavai gaminti: pujadai, užspaudėjas, rankenos, pieno plakiklio indas ir t.t.
● LED apšvietimas.
● Staliukas, šiukšliadėžė, meniu, reklaminis stendas, skėtis ir visos kitos smulkmenos.
● Stogo bagažinė.
Automobilis tvarkingas ir prižiūrėtas, neturi jokių defektų.

Nr. 2 Peugeot Partner

Markė: Peugeot
Modelis: Partner
Metai: 2001/01 m.
Variklis: 2.0l. 66kW
Kuro tipas: Dyzelinas
Spalva: Mėlynas
Pavarų dėžė: Mechaninė
Rida, km: 220171 km
Defektai: Be defektų
Vairo padėtis: Kairėje
Durų skaičius: 4/5
TA iki: 2020-01-23
Į Šio automobilio komplektą įeina:
● Itališkas automatinis kavos aparatas ASTORIA 2 grupių.
● Itališka kavamalė, malti puikaus skonio kavai.
● Vienas dujų balionas.
● Vandens rezervuaras.
● Visas inventorius kavai gaminti: pujadai, užspaudėjas, rankenos, pieno plakiklio indas ir t.t.
● LED apšvietimas.
● Staliukas, šiukšliadėžė, meniu, reklaminis stendas ir visos kitos smulkmenos.
● Šaldytuvas
Automobilis tvarkingas ir prižiūrėtas, neturi jokių defektų.

Verslas gali būti parduotas su įmone (MB- Mažąja bendrija) arba be jos. Perkant su mažąja bendrija prisideda 1000€ papildomas mokestis.

Pradėti verslui nebereiks jokių investicijų. Nusipirksite kavos, pieno ir kitų smulkmenų. Toliau viską galėsi pirktis iš uždirbtų pinigų.
Su kiekvienais metais šių automobilių poreikis vis auga,nes renginių vis daugėja, žmonės vis dažniau nori išeiti iš namų nuo kompiuterių ir pasimėgauti įvairaus pobūdžio renginiais, todėl šis verslo modelis visada turės klientų, nes kavos išgeriama tiek Lietuvoje, tiek pasaulyje vis daugiau.

Ką gali uždirbti?
Šiame versle viskas priklauso nuo jūsų. Dauguma mūsų buvusių konkurentų neatlaikydavo spaudimo ir parduodavo savo kavos automobilius, bet mes įėjome į šitą rinka ne žaisti, o laimėti. Todėl turime klientus, kurie mūsų nori. Jei tikrai nori gerai užsidirbti ir išplėsti šį verslą turi visas galimybes, nes mes tau duosime viską, ką praėjome patys, tau nebereiks kartoti mūsų klaidų ir galėsi dirbti iš karto dėl pelno. Bet turėsi DIRBTI.
Mūsų vienas kavos automobilis per mėnesį dirbdamas tik savaitgaliais,bet kiekvieną savaitgalį, su generuodavo nuo 1500-3000€ apyvartą. Priklausomai nuo renginių ir mėnesio. Kai automobilis dirbdavo ir ketvirtadieniais , penktadieniais pajamos būdavo dar didesnės. Bet tai nėra ribos, žinome,kad jos gali būti daug didesnės ir pasakysim, ką tau daryti, kad jos tokios ir būtų. Turėjome tokių projektų, kur įmonėje parduodavome kavą ir per 4 valandas pagamindavome 500 kavos puodelių, kurio kaina būdavo 2,50€. Kaip rasti tokių įmonių tu taip pat sužinosi. Ir viskas priklausys nuo tavęs. Jei norėsi, papasakosim , planą, kaip per šį sezoną verslą gali išplėsti iki stacionarios kavinės ir dar kelių automobilių.

Nuo balandžio mėnesio prasideda patys didžiausi renginiai, kurie tęsiasi iki rugsėjo galo. Todėl, jei tave domina, nesnausk. Jei labai atkakliai dirbsi, realu,kad savo investiciją gali susigrąžinti dar šiais metais arba smarkiai išplėsti šį verslą. Be to, galėsi į mus kreiptis visais turimais klausimais ir ateityje,nes norime ,kad Queen Bean augtų ir patys galėtume vartoti jos puikią kavą.

Kodėl parduodame?
Tikriausiai kyla klausimas, jei viskas sekasi gerai, kodėl parduodame savo verslą? Mums taip pat kiltų toks klausimas. Tiesa ta,kad jaučiamės šį verslą išaugę,labai daug ko išmokome ir norime imtis didesnių projektų.Jis mums tapo per mažas. Tačiau labai džiaugiamės jį vykdę,nes būtent vykdant šį verslą mums atsirado galimybės išplaukti į daug didesnius vandenis. Tikimės,kad padės ir tau ☺.

Lauksime tavo skambučio ☺


 
1.   Parašė sliux   2019-02-21 21:42  

Vau koks išsamus skelbimas. Sėkmės ieškant investuotojo!