Verslo ir rinkų naujienos » “Silvano Fashion Group” perėmė “Linret LT”


Autorius: JT Naujienos, Parašyta: 2007-10-01 18:40.
URL: https://www.traders.lt/page.php?id=911


Estijos prekybos bendrovių tinklas “Silvano Fashion Group” perėmė 100 proc. Lietuvos bendrovės “Linret LT” akcijų. “Linret LT” valdo 16 apatinio trikotažo mažmeninių parduotuvių, iš jų keturias Vilniuje, tris Klaipėdoje, keturias Šiauliuose, tris Kaune bei po vieną parduotuvę Mažeikiuose ir Utenoje. Bendras parduotuvių veikiančių su prekiniu ženklu “Amadea Line” plotas siekia 877 kv. metrus.

Perėmimas Estijos bendrovei leis padidinti įtaką bei tvirčiau jaustis Lietuvos rinkoje, kur „Silvano Fashion Group“ jau valdo tris parduotuves. Su perimta Lietuvos bendrove jau iki šiol buvo glaudžiai bendradarbiaujama, ji prekiavo “Lauma Lingerie” prekinio ženklo produkcija, o po perėmimo joje taip pat bus prekiaujama “Milavitsa” prekinio ženklo apatiniais drabužiais bei įvairiais aksesuarais.

“Linret LT” pernai pasiekė 4,833 mln. litų apyvartą, o per šių metų pirmą pusmetį bendrovės pardavimai siekė 2,59 mln. litų.

Po parduotuvių tinklo perėmimo Lietuvoje „Silvano Fashion Group“ iš viso valdys 94 parduotuvių mažmeninį tinklą septyniose šalyse. Kompanija toliau planuoja plėtrą ir naujų tinklų įsigijimą.

„Silvano Fashion Group“ akcijos kotiruojamos Talino ir Varšuvos vertybinių popierių biržose.