„Baltika Lietuva“ Šiauliuose atidarė 3 parduotuves

» Verslo ir rinkų naujienos
Autorius: JT Naujienos Data: 2009-03-06 12:43 Komentarai: (0)
Tarptautinė mažmeninės drabužių prekybos bendrovė „Baltika Lietuva“ šiandien Šiauliuose, laisvalaikio ir prekybos centre „Akropolis“, atidarė 3 parduotuves. Naujos „Monton“, „Mosaic“ ir „Baltman“ parduotuvės bendrovės valdomą tinklą išplėtė iki 35 parduotuvių Lietuvoje.

Tarp šiandien atidarytų parduotuvių – pirmoji vyriškų drabužių tinklo „Baltman“ parduotuvė Šiauliuose.

„Šiauliečiai jau yra lojalūs šiam prekės ženklui. Jie pirkdavo „Baltman“ drabužius Kaune ir Klaipėdoje. Todėl atidaryti pirmąją „Baltman“ parduotuvę Šiauliuose ir būti arčiau savo klientų ypač džiugu“,- sako bendrovės „Baltika Lietuva“ direktorė Viktorija Krolytė.

Iš viso Šiauliuose veikia 5 bendrovei „Baltika Lietuva“ priklausančios parduotuvės – 2 prekybos centre „Saulės miestas“ bei 3 parduotuvės naujame prekybos ir laisvalaikio centre „Akropolis“.

„Šiauliuose prekybinio ploto ir gyventojų santykis yra vienas didžiausių Lietuvoje. Todėl į naujas parduotuves dedame nemažas viltis. Nors šis periodas mažmeninei prekybai ypač įtemptas, tikime stipriais prekybos centrais ir ilgalaike jų sėkme. Optimizuojant veiklą šiuo metu svarbu būti pačiose geriausiose prekybinėse vietose, kurios pritraukia didžiausius pirkėjų srautus. Pavasarį žmonės visada labiau nori puoštis bei stilingai atrodyti“, - sako bendrovės „Baltika Lietuva“ direktorė Viktorija Krolytė.

Šiuo metu Lietuvoje veikia 12 „Mosaic“, 12 „Monton“, 8 „Baltman“ ir 3 „Ivo Nikkolo“ parduotuvės. Lietuva išlieka didžiausia bendrovės „Baltika Group“ rinka. Į Lietuvos rinką bendrovė įžengė 1993 metais, Kaune atidarydama pirmąją „Baltman“ parduotuvę. Lietuva buvo pirmoji Estijos kapitalo bendrovės „Baltika Group“ užsienio rinka.

Šiuo metu „Baltika Grоup“ priklauso 134 parduotuvių tinklas Lietuvoje, Estijoje, Latvijoje, Lenkijoje, Čekijoje, Ukrainoje ir Rusijoje. „Baltika“ taiko vertikaliai integruotą verslo modelį ir yra atsakinga už visas gamybos grandis, nuo dizaino kūrimo iki santykių palaikymo su klientais.
 
Dar nėra komentarų