"City Service" Kauno daugiabučius namus baigia ruošti šildymo sezonui

» Verslo ir rinkų naujienos
Autorius: JT Naujienos Data: 2007-09-05 18:51 Komentarai: (0)
Didžiausia Baltijos šalyse pastatų ūkio valdymo įmonių grupė "City Service" Kaune baigia pasirengimo šildymo sezonui darbus. Šilumos punktų parengties aktai jau išduoti daugiau kaip 50 proc. kompanijos prižiūrimų pastatų. Kai kuriuose rajonuose darbai bus baigti artimiausiu metu - Šilainiuose parengties aktus turi jau 85 proc. daugiabučių.

"Šiemet pasirengimas šildymo sezonui vyko itin sklandžiai. Šilumos sistemų apžiūra ir bandymai jau baigti visuose "City Service" aptarnaujamuose namuose, kurių yra apie 1000. Parengties aktus energetikai jau išdavė 500 pastatų.", - sakė "City Service" Kauno padalinio vadovas Tomas Augutavičius.

Pasak T.Augutavičiaus, baigus pasiruošimo darbus kompanijos administruojamuose Dainavos, Centro ir Šilainių seniūnijų daugiabučiuose namuose, specialistas visas pajėgas galės skirti bendrijoms, kurios tik pastaruoju metu suskubo pasirašyti šilumos ūkio priežiūros sutartis.

"Nors sudaryti sutartis su šilumos sistemų prižiūrėtojais bendrijos turėjo dar iki liepos pirmosios, kaip ir buvo galima laukti, aktyvumas padidėjo tik artėjant šildymo sezonui. Gali būti, kad nemažai bendrijų vadovų sutartis sudaryti suskubs paskutinėmis dienomis iki šildymo sezono pradžios", - sakė T.Augutavičius.

T.Augutavičius teigė, kad "City Service" tokią situaciją numatė iš anksto. Kompanija ruošia specialų darbo planą rugsėjo pabaigai ir spalio pradžiai. Tuo metu "City Service" santechnikų brigados dirbs dviem pamainomis, kad suspėtų aptarnauti visas dėl pasirengimo šildymo sezonui besikreipiančias bendrijas.

Didžiausiai Baltijos šalyse pastatų ūkio valdymo įmonių grupei "City Service" Kaune priklauso įmonės "Žaidas" ir „Namų priežiūros centras“. Kompanija taip pat administruoja daugiabučius Vilniuje, Klaipėdoje, Šiauliuose ir Alytuje, jos paslaugomis naudojasi Sankt Peterburgo (Rusija) ir Rygos (Latvija) daugiabučių gyventojai.

Lietuvoje, Latvijoje, Rusijoje ir Ukrainoje veikiančios "City Service" grupės prižiūrimų pastatų plotas šiuo metu siekia 9,5 mln. kv. m., grupei priklauso 20 įmonių. Iki metų pabaigos prižiūrimų pastatų plotus grupė planuoja padidinti iki 10,7 mln. kv. m.
 
Dar nėra komentarų