Verslo ir rinkų naujienos » "Ūkio banko lizingo" kreditą galima gauti „Senukuose“


Autorius: JT Naujienos, Parašyta: 2008-05-28 10:23.
URL: https://www.traders.lt/page.php?id=3475


„Ūkio banko lizingas“ prekybos tinkle „Senukai“ pradeda teikti naują paslaugą „Pinigai dabar!“. Nuo šiol prekybos tinkle galima ne tik įsigyti prekes išsimokėtinai, bet ir gauti „Ūkio banko lizingo“ vartojimo kreditą.

Klientų patogumui vartojimo kreditą siūloma atsiimti grynaisiais pinigais arba kredito sumą pervedant į klientui atidarytą sąskaitą „Senukų“ prekybos centre. Parduotuvės informacijos centre sudarius sutartį, klientas per 10 minučių galės gauti vartojimo kreditą nuo 150 iki 20 tūkst. litų.

„Plėsdami teikiamų paslaugų spektrą, tęsiame glaudų bendradarbiavimą su „Senukų“ prekybos centru. Naujoji paslauga „Pinigai dabar!” yra lanksti ir patogi klientams, kadangi jie gali pasirinkti tinkamiausią pinigų gavimo būdą. Be to, klientai sutaupo savo laiką, kadangi paslaugos teikiamos tiesiog prekybos centre“, - sakė „Ūkio banko lizingo“ generalinis direktorius Mindaugas Valančius.

„Kreditas grynaisiais pinigais“ suteiks galimybę per trumpą laiką „Senukų“ prekybos centre pasiskolinti reikiamą sumą pinigų. Gautus grynuosius pinigus bus galima išleisti ne tik „Senukų“ prekybos centre, bet ir panaudoti kitoms reikmėms.

„Ūkio banko lizingas“ yra dukterinė Ūkio banko bendrovė, pernai uždirbusi 4,3 mln. litų audituoto grynojo pelno.