Verslo ir rinkų naujienos » Viena iš 10 didžiausių kriptovaliutų pinga beveik 98 procentais


Autorius: traders.lt, Parašyta: 2022-05-12 15:39.
URL: https://www.traders.lt/page.php?id=34410


Kriptovaliuta, kurios kaina balandį buvo beveik 120 dolerių, šiuo metu prekiaujama po 0,03 dolerio, praneša The Independent leidinys.

Terra (LUNA) buvo patekusi į vertingiausių kriptovaliutų dešimtuką. Ketvirtadienį jos kursas krenta beveik 98 ​​procentais iki vos 0,03 dolerio. Kriptovaliutos kapitalizacija sumažėjo nuo daugiau nei 40 mlrd. dolerių iki maždaug 600 mln. dolerių.

„Aš praradau visas savo gyvenimo santaupas. Nusipirkau Luna už 85 dolerius ir nežinau, ką dabar daryti“ - rašė vienas iš Reddit kriptovaliutų vartotojų forumo dalyvių.

Kitas prisipažino praradęs daugiau nei 450 tūkstančių dolerių ir nepajėgia sumokėti skolos bankui, o tai greičiausiai reiškia, kad jis neteks būsto.

Forumo, kuriuo naudojasi daugiau nei 44 tūkstančiai žmonių, moderatoriai jame paskelbė telefoną žmonėms, ieškantiems psichologinės pagalbos kracho akivaizdoje.

The Independent atkreipia dėmesį, kad kriptovaliutų birža Binance dėl šio didžiulio kritimo laikinai sustabdė vartotojų prieigą prie Terra (LUNA), o tai reiškia, kad net tie, kurie norėjo parduoti šią kriptovaliutą, negalėjo to padaryti.

Terra (LUNA) žlugimas siejamas su visos kriptovaliutų rinkos krachu. Be to, jį sustiprino problemos, susijusios UST stablecoin, kuris susietas su doleriu.


KOMENTARUS RAŠYTI Į TEMĄ, NES PRIEŠINGU ATVEJU JIE BUS TRINAMI!!!