Sisteminiai » Parama

Kvietimas prisidėti prie portalo veiklos, skiriant jam asmeninę finansinę paramą ir instrukcija kaip tai padaryti.
Autorius: traders.lt, Parašyta: 2021-04-07 22:14.
URL: https://www.traders.lt/page.php?id=32420


Kodėl mums reikaliniga jūsų parama?

Investuotojų portalas traders.lt gyvuoja jau keliolika metų ir per šį netrumpą laiką subūrė gausią investavimu, ekonomika ir verslumu besidominančią bendruomenę. Visi kartu pergyvenome ir didelius ekonominius pakilimus, ir skaudžias finansines krizes bei kitas turbulencijas. Nors portalo turinys, funkcionalumas ir auditorija nuolat keičiasi, tačiau tikslai ir vizija išlieka ta pati- norime turėti nepriklausomą internetinę erdvę, kurioje galėtume bendrauti, dalintis nuomonėmis, patirtimi ir patarimais bei tuo pačiu populiarinti investavimą mūsų visuomenėje.

Bet kurio portalo išlaikymui yra reikalingos lėšos. Ir nors serveriai bei kitos infrastruktūros paslaugos šiais laikais santykinai pigios, tačiau norint išlaikyti populiarumą bei pritraukti naujų lankytojų, reikalingos papildomos ir nuolatinės investicijos į portalo funkcionalumo tobulinimą bei kokybiško turinio kūrimą. Daugelį metų šios sąnaudos buvo dengiamos iš banerių reklamos pajamų, tačiau prastėjant tokių reklamų kokybei bei įkainiams, šiuo būdu surenkamos lėšos vis mažėja. Todėl nusprendėme iš esmės pakeisti savo strategiją - visiškai atsisakyti pigių, lankytojus erzinančių reklamų, o dalį lėšų, reikalingų portalo išlaikymui, surinkti iš bendruomenės narių įnašų ir paramos.

Tadėl norime pakviesti visus, kurie prijaučia šio portalo idėjai ir dvasiai, prisidėti prie jo veiklos tiek finansine parama, tiek ir kitomis priemonėmis, kaip pvz. straipsnių rašymu, idėjų siūlymu, atstovavimu bendradarbiaujant su išorės partneriais ir panašiai. Pažadame, kad visos paramos būdu surinktos lėšos bus skirtos tik šio portalo išlaikymui ir populiarinimui, nebent kitokiam lėšų panaudojimui pritars visa bendruomenė ar jos atstovai. Turime tikslą- su laiku visą šio portalo kontrolę ir veiklos koordinavimą perduoti pilnai į jo bendruomenės rankas. Tikime, kad bendromis jėgomis pavyks tai pasiekti! Detaliau apie šio tikslo siekimo progresą ir paramos rinkimo aktualijas galima pasiskaityti tam skirtoje diskusijų forumo temoje: Tema #3435

Kalbant konkrečiai apie finansinę paramą, žemiau išvardinsime visus metodus, kuriais galite tai padaryti. Kol kas tai galima atlikti per Paypal mokėjimų sistemą ir naudojant dvi populiariausias kripto valiutas. Tačiau su lauku paramos pervedimo galimybės turėtų plėstis. Būsime dėkingi už bet kokio dydžio paramą!

Dėmesio! Šiuo metu yra vykdoma "Traders LT DAO" (decentralizuotos organizacijos) valdymo žetonų emisija, kuri yra veltui dalinama ir portalo rėmėjams. Tad jeigu mus parėmę norite tapti ir portalo "valdybos nariu" bei vėliau aktyviai dalyvauti priimant sprendimus dėl paramos fondo panaudojimo ir sprendžiant kitus portalo strateginius klausimus, būtinai pasinaudokite šia galimybe. Daugiau informacijos pateikta forume temoje.




Paypal

Tai turbūt bus daugeliui priimtiniausias ir suprantamiausias paramos pervedimo būdas. Paypal- tai dar praeitame amžiuje įkurta, visiems gerai žinoma, patikima ir paprasta mokėjimo sistema. Jos pagalba paramai pervesti užtenka turėti bet kokią banko kortelę, nereikia netgi asmeninės Paypal paskyros. Tie kas turi tokią paskyrą, gali nustatyti tiek vienkartinį tiek ir periodinį paramos pervedimą. Kaip minėjome aukščiau, jeigu nusprendėte mus paremti bent 100 EUR suma ir norėtumėte aktyviau prisidėti prie portalo veiklos, būtinai apie tai parašykite paramos pervedimo komentare arba susisiekite su administracija.

Paypal paramą galima pervesti tiesiogiai per paypal sistemą į paypal@traders.lt arba apsilankius šiuo adresu:
https://www.paypal.com/donate/?hosted_button_id=DAU9JR33F7EKC
Arba paspaudus pele ant dešinėje matomo QR kodo, kurį galima skenuoti ir mobiliuoju telefonu.




Kripto valiuta Ethereum - ETH


Tikime blockchain technologijų bei kripto valiutų ateitimi, todėl norime suteikti galimybę paramą pervesti iš šiuo būdu. Ethereum tinkle kaip parama gali būti pervedama ne tik ETH valiuta, tačiau ir bet kuri kita populiaresnė ERC20 standarto kripto moneta (token). Tiesa, sąskaitoje nekonvertuotu pavidalu laikysime tik ETH, o visas kitas monetas esant galimybei konvertuosime į kurią nors stabilią kripto valiutą, pvz. USDT, USDC ar DAI. Kadangi dėl didelių tinklo mokesčių pastaruoju metu labai populiarėja kiti "šalutiniai" (sidechain) su ethereum suderinami tinklai, paramą galima pervesti ir per juos. Aktyviai stebėsime piniginės balansą Ethereum, Binance Smart Chain, xDai ir Polygon tinkluose. Jeigu paramą pervesite kokiu nors kitu, labiau egzotiniu tinklu, būtinai apie tai papildomai informuokite.

Mūsų rėmimo ethereum piniginės adresas yra:
0x85E8c0f7BE6A1f8e259B7Ce2B1762a8CD2Ba81Cc
Taip pat jį galima pasiekti šio teksto kairėje matomo QR kodo pagalba.

Nuorodos į piniginę atitinkamuose ethereum tinkluose:
Mainnet, Binance Smart Chain, xDai Chain




Kripto valiuta Bitcoin - BTC

Bitcoin yra seniausia ir didžiausią kapitalizaciją turinti kripto valiuta, kurią mūsų bendruomenė atrado ir aktyviai apie ją diskutuoja jau nuo 2013 metų. Turbūt ir ne vienas kripto milijonierius išaugo kartu su mūsų portalu , tad paramą mums galima pervesti ir šią valiuta.

Mūsų BItcoin (BTC) piniginės adresas yra:
1NVEpmAnkYXGXogrXjE8SB46idCG8N3kkx
Atitinkamai jos QR kodas matomas dešinėje.

Piniginė turinį ir transakcijas galima matyti per blockchain.com