Verslo ir rinkų naujienos » Prarado bitkoinus, nes slaptažodis nustojo veikti


Autorius: traders.lt, Parašyta: 2020-01-21 16:53.
URL: https://www.traders.lt/page.php?id=30285


„Aš žinojau, kad bitkoinų turėjimas yra bloga idėja, tačiau nesuvokiau, kad tai buvo taip blogai“ - pareiškė Alliance Global Partners strategas Peter Schiff, žinomas dėl neigiamų teiginių apie populiariausią kriptovaliutą.

Twitter tinklapyje jis atskleidė, kad neturi galimybės naudotis savo bitkoinais, nes jo skaitmeninė piniginė nustojo priimti įvestą slaptažodį.

„Aš praradau visus bitkoinus, kuriuos kada nors turėjau. Mano piniginė kažkokiu būdu buvo sugadinta, o slaptažodis nustojo veikti. Aš žinojau, kad bitkoinų turėjimas yra bloga idėja, bet aš nesuvokiau, kad tai buvo taip blogai“ - rašė Peter Schiff, kuris praeityje kriptovaliutos kurso padidėjimą palygino su tulpomanija.

Vėlesniuose įrašuose Alliance Global Partners strategas teigė, kad tai nėra jam „tragedija“, nes prarasti bitkoinai jam buvo padovanoti.

„Aš planavau juos laikyti ir nuskęsti kartu su laivu. Skirtumas tas, kad mano laivas nuskendo prieš bitkoiną“ - atviravo jis.

Peter Schiff nėra pirmasis slaptažodžio problemų, užtikrinančių prieigą prie kriptovaliutų, auka. Praėjusiais metais Quadriga CX biržos klientai neteko maždaug 145 milijonų dolerių vertės kriptovaliutų po netikėtos biržos vadovo mirties (jis vienintelis žinomo slaptažodžius), nes jie tuo pačiu neteko prieigos prie savo skaitmeninių piniginių.