Cboe birža nutrauks prekybą bitkoino ateities sandoriais

» Verslo ir rinkų naujienos
Autorius: traders.lt Data: 2019-03-19 01:50 Komentarai: (7)
Amerikos birža Cboe, kuri pirmoji 2017 metų gruodį pradėjo prekybą kriptovaliutos bitkoino ateities sandoriais, planuoja jos atsisakyti, nes sumažėjo susidomėjimas ir aktyvumas.

Praėjusią savaitę paskelbtame pareiškime Cboe Futures Exchange pranešė, kad kovo mėnesį ji nepridės naujų bitkoino ateities sandorių. Tuo pačiu pabrėžiama, kad neatmetama, jog gali būti pasiūlyti kiti kriptovaliutų išvestiniai instrumentai.

Šiuo metu vis dar galima prekiauti bitkoino ateities sandoriais, tačiau birželio mėnesį nustos galioti paskutinė išleista jų serija. Ateities sandoriai - tai galimybė uždirbti tiek iš pasirinkto instrumento vertės kritimo, tiek iš jo vertės augimo.

Cboe nėra vienintelė birža, kuri siekė gauti naudos iš šoktelėjusio virtualių valiutų populiarumo. Čikagoje įsikūrusi konkurentė CME Group taip pat pasiūlė prekiauti bitkoino ateities sandoriais ir iki šiol nepaskelbė apie jokius pakeitimus šiuo klausimu. Šioje biržoje prekybos apimtys tokio tipo kontraktais visuomet buvo didesnės.

Pastarųjų trisdešimties dienų prekybos apimčių vidurkis bitkoino ateities sandoriais CME Group biržoje buvo daugiau nei keturis kartus didesnis nei prieš tai minėtoje Cboe biržoje.
 
1.   Parašė C#   2019-03-19 06:31  

Apimtys buvo juokingos jau nuo pat ju paleidimo. O siaip liudna zinia shitcoinui, ir geras pavyzdys kaip wallstreetas ziuri i tokius jebeld - jiems cia eilinis spek. zaisliukas.

Na o vargsai fanatai toliau lauks ten pasaulines valiutos statuso, lightning network, ir visokios kitokios shuduvos, kurios niekad nebus.

 
2.   Parašė Františekas   2019-03-19 09:23  

Ė karve tu tik antraštes skaitai? Paskutinio sakinio neskaitei? Cboe nuo pat pradžiu neatlaikė konkurencijos nuo Cme. Apimtys didėja kasdieną. Visi skuba apsipirkti. Nes bus vėlu. O karvė ir liks prie savo mėšlo

 
3.   Parašė C#   2019-03-19 09:35  

4 kartus daugiau - tai cia cboe prekiavo po viena kontrakta, o cme po 4 ? Taip, labai daug, tiesiog neisivaizduojamai daug, frantipizdekai.

Po CME pavaiksciok ir pamatysi kaip shudo apimtys 'dideja'

 
4.   Parašė saulius-fx   2019-03-19 09:53  

Kad ir CME vaizdelis liudnas darosi....

 
5.   Parašė Mr Ra   2019-03-19 11:26  

Kad ne visiems leidžia tuos futures prekiaut.. turi būti 'Pro' su nemaža sąskaita, dėl to toks ir vaizdelis. Kas nori prekiaut, eina kitur į no name brokerius. Atsiras reguliavimas, gal kiek sumažins neapibrėžtumą, ir atsiras paklausa.. negreit ir jeigu.

 
6.   Parašė Františekas   2019-03-19 12:42  

"Po CME pavaiksciok ir pamatysi kaip shudo apimtys 'dideja' "

Pasivaikščiojau...apsiverkiau net. 18 tūkstančių kontraktų karviuk tu mano..(vasario mėn, dabar dar daugiau)
https://coingape.com/cme-reports-record-bitcoin-futures-volume-btc-price-surges/

Eik gal tu apie ruskius papizdėlinti, vistiek nieko nesupranti apie ekonomiką. Nerašyk kitą kartą šeštą ryto, nes smegenys tavo dar miega

 
7.   Parašė saulius-fx   2019-03-19 13:13  

Frantisekas - tu pats bent gali perskaityti straipsni is savo pateiktos nuorodos?
Palengvinu tau varga ir net paryskinu:

However, the volume has yet again taken a dip as Bitcoin price didn’t surge further rather went red as it has been trading at $3,957 with 24-hours loss of 0.72 percent, at press time, according to the data provided by Coinmarketcap:

Tu uzmesk aki i bendra vaizda o ne is konteksto istraukta "spygli". Kiekviena moenesi po viena ar du tokius.