Verslo ir rinkų naujienos » P.Schiff: investuotojai nenori priimti realybės apie meškų rinką


Autorius: traders.lt, Parašyta: 2018-11-06 15:44.
URL: https://www.traders.lt/page.php?id=28205


Investavimo guru Peter Schiff teigia, kad pastaruoju metu fiksuojami padidėję svyravimai rinkoje iš tiesų reiškia, kad ateityje investuotojų laukia didesnis skausmas, ir tai galų gale pasibaigs finansine katastrofa kai ekonominis burbulas galiausiai sprogs.

Jis taip pat perspėja, kad dėl to nukentės ir Amerikos doleris. Anot jo, dolerio vertė kris kai investuotojai supras, kad Jungtinių Amerikos Valstijų ekonomika nėra tokia stipri, kaip jie tikėjosi.

„Žinoma, tai yra tikroji priežastis, dėl kurios rinkos ir toliau kris. Fed toliau kels grėsmę rinkoms su didesnėmis palūkanų normomis“ - sakė Peter Schiff.

„Kai esate meškų rinkoje, o aš manau, kad yra labai didelė tikimybė, jog esame meškų rinkoje, jums nereikia pateisinimų, kodėl rinka eina žemyn. Rinka tiesiog eina žemyn“ - tikino jis.

„Tai būna tada, kai žmonės nežino, kad jie meškų rinkoje, jie tuomet visada ieško pasiteisinimų. Jie negali priimti tikrovės. Jei nežinote, kad esate burbule, jūs nematote ženklų. Aš ilgą laiką kalbėjau apie burbulą, ir galiausiai yra ženklai, ženklai, ženklai ar ne? Ir niekas nemato“ - reziumavo Peter Schiff.