Verslo ir rinkų naujienos » Artėja antrasis išpardavimo etapas


Autorius: traders.lt, Parašyta: 2018-02-13 13:47.
URL: https://www.traders.lt/page.php?id=26775


Artėja antrasis išpardavimo etapas akcijų rinkoje, taip tvirtina AMP Capital Investors kompanijos atstovas Nader Naeimi, kuris kartu su kitais aktyvų valdytojais valdo maždaug 120 milijardų dolerių vertės turtą.

Todėl šiuo metu jis nusprendė pasilikti su grynaisiais pinigais, kuriuos sukaupė mažindamas investicijų dalį portfelyje, ir tik po dar vieno išpardavimo etapo aktyvų valdytojas planuoja vėl šias lėšas investuoti į akcijas.

Tiesa, jau dabar Nader Naeimi pradėjo atstatinėti kai kurias savo turėtas ciklines pozicijas, t.y. energetikos ir finansų sektoriuje, bei taip pat Japonijos rinkoje.

Aktyvų valdytojas atkreipia dėmesį, kad po pradinio didelio išpardavimo akcijų rinkoje, įprastai po to rinkoje sulaukiame trumpalaikio atšokimo prieš kitą kritimo etapą. Jis praėjusiais metais grynųjų dalį savo investiciniame portfelyje padidino iki trisdešimties procentų.

AMP Capital Investors kompanijos atstovas Nader Naeimi tikisi, kad artėjant Amerikos Federalinio Rezervų banko atstovų posėdžiui, kuris numatytas kovo devintą dieną, rinkos silpnumas pagilės, na o dar vieno išpardavimo etapo galime sulaukti dar šį mėnesį.

Jį nustebino tai, kad per paskutinį buvusį išpardavimą ir svyravimo padidėjimą besivystančių šalių valiutos ir akcijų rinkos išliko gana atsparios, todėl jis ketina apsipirkti ir ten.