Sisteminiai » Privatumo politika

Ši privatumo politika reglamentuoja, kokiu būdu tinklalapyje www.traders.lt yra renkama, naudojama, prižiūrima ir atskleidžiama iš vartotojų surinkta informacija.
Autorius: traders.lt, Parašyta: 2015-09-13 13:55.
URL: https://www.traders.lt/page.php?id=21762


Ši privatumo politika reglamentuoja, kokiu būdu tinklalapyje www.traders.lt (toliau „Svetainė“) yra renkama, naudojama, prižiūrima ir atskleidžiama iš vartotojų (toliau „Vartotojas“) surinkta informacija.

Asmens informacija

Mes galime rinkti asmeninę identifikavimo informaciją iš vartotojų įvairiais būdais, įskaitant bet neapsiribojant šiais: kai vartotojai apsilanko mūsų svetainėje, užsiregistruoja, užpildo apklausos formą, dalyvauja balsavime, rašo žinutes forume ir naudojasi kitomis tinklalapio funkcijomis. Registruodamasis vartotojas privalo pateikti galiojantį savo elektroninio pašto adresą, visi kiti asmenybę identifikuojantys duomenys nėra privalomi. Vartotojai vis dėlto gali aplankyti mūsų svetainę anonimiškai. Mes renkame asmeninę identifikavimo informaciją iš vartotojų, tik tada, jei jie savanoriškai pateikti tokią papildomą informaciją mums. Vartotojai visada gali atsisakyti pateikti asmeninę identifikavimo informaciją, tačiau tai gali sutrukdyti jam pasinaudoti tam tikromis Svetainės paslaugomis ar funkcijomis.

Neasmeninė identifikavimo informacija

Mes galime rinkti ne asmeninę identifikavimo informaciją apie vartotojus, kai jie sąveikauja su mūsų svetaine. Neasmeninė identifikavimo informacija gali apimti naršyklės pavadinimą, kompiuterio ir techninės informacijos tipą apie vartotojus naudojant ryšio į mūsų svetainę, pavyzdžiui, operacinę sistemą ir interneto paslaugų teikėjų naudojama ir kita panašia informacija.

Interneto naršyklės slapukai

Mūsų Svetainė naudoja slapukus (ang. "cookies"), siekiant pagerinti vartotojų patirtį. Vartotojo naršyklė slapukus išsaugo kompiuterio kietajame diske tam, kad įsiminti vartotojo nustatymus, paskutinį apsilankymo laiką, o kartais ir sekti kitą informaciją apie juos. Vartotojas gali atsisakyti priimti slapukus, atitinkamai nustatydamas savo naršyklės parametrus. Atkreipiame dėmesį, kad tai padarius kai kurios svetainės dalys ar funkcijos gali veikti netinkamai.

Kaip mes saugome Jūsų informaciją

Mes imamės tinkamų ir visų įmanomų priemonių, siekdami apsaugoti asmeninius vartotojų duomenis nuo sunaikinimo, nesankcionuoto priėjimo ar pateikimo trečiosioms šalims, tačiau pasiliekame teisę atskleisti tokius duomenis suinteresuotoms valstybinėms instancijoms, kai vartotojas vykdo neteisėtą ar nusikalstamą veiką prieš Svetainę ar kitaip pažeidžia galiojančius įstatymus.

Dalijimasis asmenine informacija

Mes neperduodame, neparduodame ir nenuomojame vartotojų asmeninės identifikavimo informacijos duomenų bazės trečiosioms šalims. Mes galime dalintis bendra susisteminta informacija apie vartotojus, tokia kaip jų amžiaus grupės, demografinė padėtis, lytis ir panašia informacija, iš kurios niekaip negalima atgaminti konkrečių asmens tapatybės duomenų.

Elektroniniai naujienlaiškiai

Vartotojui sutikus jis gali būti įtrauktas į specialų mūsų svetainės administruojamą pašto adresų sąrašą, kuriam periodiškai yra siuntinėjami elektroninius laiškai su mūsų svetainės naujienomis, partnerių produktų ar pasiūlymų informacija ir t.t. Visų tokių elektroninių laiškų apačioje yra nuoroda, kurios pagalba galima atsisakyti gauti tokio pobūdžio laiškus ateityje.

Reklamos tinklai ir "Google" paslaugos

Pas mus besireklamuojantieji irgi gali siųsti Jums slapukus. Savo interneto svetainėje be kitų reklamos tinklų mes skelbiame ir Google Adsense interesais paremtas reklamas. Jas taip, kad atspindėtų Jūsų interesus, parenka Google. Kad nustatytų Jūsų interesus, Google seks Jūsų elgesį internete naudodama slapukus. Jūs galite peržiūrėti, ištrinti ir pridėti interesų kategorijas, susietas su Jūsų naršykle, naudodami Google bendrovės Ads Preference Manager, kurį galima rasti adresu http://www.google.com/ads/preferences/ Jūs galite atsisakyti Adsense partnerių tinklo slapuko adresu http://www.google.com/privacy_ads.html

Mes naudojame Google Analytics svetainės lankomumui ir vartotojų elgsenai analizuoti. Google Analytics generuoja statistinę ir kitą informaciją apie naudojimąsi svetaine panaudodama slapukus, kurie laikomi vartotojų kompiuteriuose. Google privatumo politika prieinama čia: http://www.google.com/privacypolicy.html .

Kaip su mumis susisiekti

Jei turite kokių nors klausimų apie šią privatumo politiką, šioje svetainėje taikomą praktiką, ar jūsų santykius su šia svetaine, prašome susisiekti su mumis elektroniniu paštu.

Paskutinį kartą šis dokumentas buvo redaguotas 2015-09-12