Verslo ir rinkų naujienos » “Šiaulių bankas” atidarė naują padalinį


Autorius: JT Naujienos, Parašyta: 2007-11-20 16:34.
URL: https://www.traders.lt/page.php?id=1559


Lietuvos komercinis “Šiaulių bankas” šią savaitę atidarė naują klientų aptarnavimo skyrių Zarasuose. Tai jau 51-asis „Šiaulių banko“ padalinys Lietuvoje, tačiau pirmasis – Zarasuose.

„Lietuvos žemėlapis jau gausiai nusagstytas Šiaulių banko skyriais, tačiau auganti finansinių paslaugų paklausa ir klientų poreikiai skatina dar labiau plėsti veiklą ir patį tinklą. Atidarydamas naujus skyrius, Šiaulių bankas siekia artimesnio ir efektyvesnio bendradarbiavimo su klientais. Be to, naujus skyrius modernizuojame, todėl kaskart aptarnavimas tampa patogesnis, o banko darbuotojų ir klientų bendravimas – šiltesnis“, – sako „Šiaulių banko“ verslo ir mažmeninės bankininkystės tarnybos vadovė Daiva Kiburienė.

Naujasis „Šiaulių banko“ klientų aptarnavimo skyrius įsikūrė pačioje Zarasų širdyje, Sėlių aikštėje. Ši miesto centro vieta gyventojams patogi ir žinoma. Kaip ir kituose „Šiaulių banko“ padaliniuose Zarasų skyriuje gyventojams ir verslo atstovams teikiamos visos banko paslaugos. Čia klientai gali atdaryti banko sąskaitas, sumokėti mokesčius, padėti indėlius, įsigyti mokėjimo korteles, gauti kreditus, pasikonsultuoti su banko darbuotojais investavimo, kreditavimo, pensijų kaupimo bei kitais finansiniais klausimais.

Padalinys Zarasuose – tai jau ketvirtas „Šiaulių banko“ skyrius Utenos apskrityje. Prieš porą mėnesių „Šiaulių bankas“ atidarė naują – jau septintą – klientų aptarnavimo skyrių Vilniuje. Suformavęs solidų klientų aptarnavimo tinklą visoje šalyje, „Šiaulių bankas“ toliau plečia savo veiklą. Šiandien „Šiaulių banko“ klientai aptarnaujami 51-ame teritoriniame padalinyje 30-yje miestų.