Verslo ir rinkų naujienos » "City Service" Kaune plečia avarinę tarnybą


Autorius: JT Naujienos, Parašyta: 2007-10-09 11:28.
URL: https://www.traders.lt/page.php?id=1039


Didžiausia Baltijos šalyse pastatų ūkio valdymo įmonių grupė "City Service" plečia Kaune veikiančią avarinę tarnybą. Sparčiai plečiantis tarnybos klientų ratui, kompanija nutarė papildomai investuoti į automobilių parką. Taip pat mieste daugės avarinės tarnybos brigadų.

"Vien per pastarąjį mėnesį privačios avarinės tarnybos paslaugomis pradėjo naudotis beveik 100 bendrijų. Mūsų darbuotojai iki šiol paslaugos buvo teikė Centre, Dainavoje ir Šilainiuose, bet dabar reikia aprėpti visą miestą. Siekdami išlaikyti greitį reaguojant į gyventojų pranešimus bei darbo kokybę, nutarėme plėsti avarinės tarnybos padalinį", - teigė "City Service" Kauno padalinio vadovas Tomas Augutavičius.

Avarinės tarnybos darbuotojų ratą papildys trys naujos brigados, jų iš viso bus 15. Taip pat netrukus "City Service" praplės automobilių parką. Iš viso į automobilių parko plėtrą "City Service" investuos apie 200 tūkst. litų. Svarbiausiu kompanijos pirkiniu taps automobilinis bokštelis, skirtas vykdyti darbams mažame ir vidutiniame aukštyje.

"Dairomės mažų gabaritų bokštelio, kuris galėtų laisvai manevruoti Senamiestyje. Iki šiol šioje miesto dalyje prireikus atlikti darbus antro namo aukšto lygyje susidurdavome su keblumais – dideli automobiliniai bokšteliai pro siauras tarpuvartes nepravažiuoja, o mažų Kaune niekas neturi. Dabar kai kurie darbai turės paspartėti", - džiaugėsi T.Augutavičius.

"City Service" avarinė tarnyba buvo įkurta pavasarį siekiant užtikrinti, kad gedimai Kauno daugiabučiuose būtų likviduojami profesionaliai ir laiku. Iki tol kompanijos administruojamu Dainavos ir Centro daugiabučius aptarnavo savivaldybei priklausanti įmonė "Avarinė tarnyba". Valdiškos įmonės paslaugos kauniečių netenkino – administratoriai nuolatos sulaukdavo pretenzijų, kad avarinės tarnybos darbininkai gedimų nelikvidavo, neužbaigė darbų arba juos atliko nekokybiškai.

Į pagalbą "City Service" avarinę tarnybą kauniečiai gali kviesti įvykus gedimui ne tik pastato bendrose patalpose, bet ir butuose. Pasak T.Augutavičiaus, prakiurus vamzdžiui prisišaukti santechniką šiandien gana sunku, be to, tokio santechniko paslaugos ne visada patikimos. Tuo tarpu "City Service" atliktiems darbams suteikia garantiją.

Lietuvoje, Latvijoje, Rusijoje ir Ukrainoje veikiančios "City Service" grupės prižiūrimų pastatų plotas šiuo metu siekia 9,5 mln. kvadratinių metrų, grupei priklauso 20 įmonių. Kaune veikia trys grupei priklausančios bendrovės – "City Service", "Žaidas" ir "Namų priežiūros centras".