Autorius | Žinutė |
2014-10-15 15:26 #417450 1 | |
Petras Kurmelis [2014-10-15 15:24]: Nu, tai sveika ar nesveika? Pats mąstyk. Aš tau ne adjutantas. |
|
2014-10-15 16:20 #417461 2 | |
Tai ko čia reiškiesi viską gadindama? Dusk į savo temą forekso srityje, kurią sukūrė specialiai tau, kad galėtum ardytis nekenksnodama normaliems forumiečiams.
Redaguota: Petras Kurmelis (2014-10-15 17:42 ) 1. Godumą gydyk target`u, kvailumą - stop loss`u!
2. Konservai - tai toks blogas maisto pakaitalas. 3. Darbas durnių myli - WORK SMARTER, NOT HARDER! 4. Pem` štukų vagnorkių! 5. Mudu su Izabele... 6. Laukinis kapitalizmas nustekeno žmogiškąjį kapitalą. 7. Prie Niksono |
|
2014-10-15 18:06 #417473 1 | |
Ieškai įėjimo taško?
Kaip ir forume "Pafilosofuokim"? |
|
2014-10-15 18:33 #417476 1 | |
Agatai trūksta gero pliaukštelėjimo per užpakalį už senjorų negerbimą Petras pas mus dar nuo Kosciuškos sukilimo laikų, tad prašytume...
|
|
2014-10-15 18:49 #417479 | |
Taigi, taigi, maxa, pamenu, dar 1795-aisiais tvarka buvo!!! Atjodavo būrys kazokų, užversdavo neklusnioms panikėms undarokus, ir... nagaikomis užpakalius išvanodavo.
1. Godumą gydyk target`u, kvailumą - stop loss`u!
2. Konservai - tai toks blogas maisto pakaitalas. 3. Darbas durnių myli - WORK SMARTER, NOT HARDER! 4. Pem` štukų vagnorkių! 5. Mudu su Izabele... 6. Laukinis kapitalizmas nustekeno žmogiškąjį kapitalą. 7. Prie Niksono |
|
2014-10-15 18:49 #417480 | |
maxa [2014-10-15 18:33]: Agatai trūksta gero pliaukštelėjimo per užpakalį už senjorų negerbimą Petras pas mus dar nuo Kosciuškos sukilimo laikų, tad prašytume... Pasitraukti??? Prašau. |
|
2014-10-15 19:03 #417483 | |
... ne visoms tokia tvarka patiko, oj ne visoms. Kai kurios vis laukė, kad atjos Napalys Išvaduotojas ir jas išvaduos, dar viskokių indomių nepraustų arapukų iš Ožiupto ar tai Atijopijos atbogins. Mat anas tuo metu Ožiupto basurmanus protijo.
... Ale kap atjojo tasai Napalys Bonapartas, tai toms panikėms visi mandrumai išgaravo. Anei jokių arapukų, nei supersto Rozetės akmens neatvežė, tik lekiojo po Vilnių žiūrėdamas kaip čia šv. Onos bažnyčia rieškučiomis Paryžiun parsitempus. Ir kap iškvartyravo savo rajūnus-varliaėdžius po aplinkinius dvarelius, o Lietuva tuo metu viena didelė apylinkė buvus, tai anie it skėriai nuo Lybijos pieskų viską surydavo, avižas arkliams sušerdavo nieko nepalikę... ... O mergas tai anas dar aršiau pėrė. Tik šiek tiek gracingiaui įmantriau ir prancūziškai: tai discipline, tai fouet, tai iš viso peste. Per šventes išrašydavo chancre arba plaie. O labiausiai neklusnioms ir pasileidusioms mergoms ir bobikėms tai su fléau išvanodavo... ... Vienu žodžiu, tikras fléau de Dieu pasirodė esąs tasai Napalys Bonapartas... 1. Godumą gydyk target`u, kvailumą - stop loss`u!
2. Konservai - tai toks blogas maisto pakaitalas. 3. Darbas durnių myli - WORK SMARTER, NOT HARDER! 4. Pem` štukų vagnorkių! 5. Mudu su Izabele... 6. Laukinis kapitalizmas nustekeno žmogiškąjį kapitalą. 7. Prie Niksono |
|
2014-10-15 19:05 #417485 | |
...i tut Ostapa poneslo
Beje, pistacijos kažko pabrango. Nepatinka man tos krizės. O turint omenyje, kad jų derlius berods vis prastėja pasaulyje, dar ir pasirodo ne kiekvienais metais vaisingi... Blogiau už naftos krizę. |
|
2014-10-15 19:09 #417487 | |
Ir imbieras jau iki padebesių išbrango. Ir panašu, kad ta proga padaugėjo straipsnių apie jo sveikumą. Anksčiau vis akcentuodavo, kad reikia gerti jo arbatą nekarštu, tik 30 laipsnių vandeniu užplikinus, o dabar jau tinka dėti ir į verdantį valgį, ir į užkaitinamą pavirinimui.
1. Godumą gydyk target`u, kvailumą - stop loss`u!
2. Konservai - tai toks blogas maisto pakaitalas. 3. Darbas durnių myli - WORK SMARTER, NOT HARDER! 4. Pem` štukų vagnorkių! 5. Mudu su Izabele... 6. Laukinis kapitalizmas nustekeno žmogiškąjį kapitalą. 7. Prie Niksono |
|
2014-10-15 19:39 #417494 2 | |
Netikėtai pats sau atradau topinambus (kitaip vadinamus žieminėmis bulvėmis, bulvinėmis saulėgrąžomis).
Anksčiau nevertinau šios daržovės, nors ir žinojau ją nuo ankstyvos vaikystės- tėvai nuolat augino sode, o prieš porą metų ji atsirado ir mano sklype. Iki šiol laikiau ją sunkiai išnaikinama piktžole, tinkama tik gyvatvorės vaidmeniui kur nors sklypo pakraštyje ir tik kaip atrakciją suvalgant vieną kitą gumbelį. Tačiau šį savaitgalį išsikasiau vieną dvimetrinį krūmą- gavosi maišiukas gumbų. Tris dienas pagraužiau jų ant tuščio skrandžio (vietoj obuolio ar morkos), likus pusvalandžiui iki vieno iš valgymų ir kasdien pasikartojo tas pats efektas- virškinimo sistema net gurguliuoja iš pasitenkinimo. Šį efektą aš pažįstu jau senai ir žinau, kad mano organizmas taip reaguoja į naudingų medžiagų suvartojimą. O aš labai įsiklausau į organizmo siunčiamus signalus. Todėl susidomėjau, ką tokio savyje turi topinambai, kad taip džiugina mano virškinimo traktą. Panaršiau internete ir nenusivyliau- pasirodo, kad tai yra mažai kam žinomas lobis, besimėtantis po kojomis- ypač naudingas ir ypač nereiklus daugiametis augalas. Nustatyta, kad topinambai padeda reguliuoti kraujo spaudimą ir virškinamojo trakto veiklą, saugo kepenis ir inkstus, didina organizmo imunitetą, padeda įveikti įvarias infekcijas, stresą, suteikia organizmui energijos. Juos rekomenduojama vartoti žmonėms, sergantiems diabetu, ateroskleroze, besiskundžiantiems aukštu kraujospūdžiu, širdies kraujagyslių ligomis, disbakterioze bei virusiniu hepatitu. Juose ypač gausu inulino, kuris stimuliuoja bifido ir pieno rūgšties bakterijas, t. y. mūsų žarnyno gerąją mikroflorą, nuo kurios didele dalimi priklauso mūsų sveikata ir gera savijauta. Inulinas padeda atkurti žarnyno mikroflorą, reguliuoja angliavandenių metabolizmą, mažina cholesterolio kiekį, nutukimu sergantiems žmonėms padeda reguliuoti kūno svorį. Visko neperpasakosiu, geriau patys pasiskaitykite čia, ar kur kitur: http://www.agroakademija.lt/sodininkyste/?SId=793 Gumbus geriau kasti rudenį jau po šalnų ir pavasariop iki sudygimo- kovą ir balandį juose daugiausia inulino, bet nesigailiu pradėjęs kasti jau dabar- vieno krūmo užteks man ir artimiesiems porai savaičių (nesiruošiame piktnaudžiauti), tada kasiu kitą krūmą ir t.t., prieš rimtą įšalą reikės pasirūpinti atsargomis, o atšilus vėl mėgautis šviežiena. Valgysiu tik žalius, be virimo ir džiovinimo. Sveikiau nelupti, o tik gerai nuplauti ir nuskabyti, bet nelupti topinambų gumbai turi šiokį tokį žemių prieskonį, o nulupti- gaivų nepilnai subrendusių lazdyno riešutų skonį, tai gal vartosime ir vienaip, ir kitaip. Kiek prisimenu, šiemet sudygo tik gegužės pabaigoje. Iki to laiko krūmų tikrai užteks, o savijautos gerinimui, sveikatos palaikymui ir ligų profilaktikai tai bus gana ilgas laikotarpis. Po to- vėl prasidės šviežių daržovių sezonas. Visai patrauklu, ypač žiemojimui, kai kiti natūralūs vitaminų, mikro- ir makro- elementų, bei kitų biologiškai aktyvių medžiagų šaltiniai tampa mažiau prieinami arba menkaverčiai savo sudėtimi, todėl pamaniau, kad verta šiuo asmeniniu atradimu pasidalinti ir su jumis. Į sveikatą (tikrąja šio žodžio prasme) Redaguota: Laisvis (2014-10-15 21:39 ) |
|
2014-10-15 21:17 #417501 | |
Agata [2014-10-15 18:49]: Pasitraukti??? Prašau. Nekreip dėmesio į tą Petrą - ji visose temose šiukšlina gadindamas diskusiją ir kabinėjasi prie visų iš eilės, mat mano, kad labai juokinga ir jo "subtilus" humoras labai žavi - trolis taip linksminasi ir tiek - prieš trolius geriausias dalykas - ignore. Baisiau nei raketų sprogimai yra išgirsti priešų himną savo žemėj
|
|
2014-10-15 22:06 #417508 | |
bomzasxxl, ne aš čia gadinu diskusiją. Priešingai - bandžiau ją sugrąžinti į temą, tai buvau nutrolintas ir dar visaip negražiai išvadintas. Ir ką turėjau daryti? Šioje temoje aš tikiuosi pokalbių apie valgį, o ne vienos tokios asbos flūdus ir oftopikus.
1. Godumą gydyk target`u, kvailumą - stop loss`u!
2. Konservai - tai toks blogas maisto pakaitalas. 3. Darbas durnių myli - WORK SMARTER, NOT HARDER! 4. Pem` štukų vagnorkių! 5. Mudu su Izabele... 6. Laukinis kapitalizmas nustekeno žmogiškąjį kapitalą. 7. Prie Niksono |
|
2014-10-15 22:36 #417510 1 | |
Ta prasme tikiesi receptų? OK - štai mano mėgstamiausias lašišos kepsnys - reikia lašišos file (vienam suaugusiam žmogui 150 g, vaikui 100 - porcijos kaina - iki 4-5LT, jei be nuolaidos) - odą nulupam, padruskinam, papipirinam.
Tada imam sviesto apie pusę šaukšto porcijai, sumaišom su baziliku, kapotu česnku (1skiltelė porcijai), paprikos miltelais, šiek tiek citrinos gabalėlių - sviesto mišinio šaukštą dedam ant lašišos file, dar uždedam skiltelę pomidoro, skiltelę citrinos - suvyniojam į foliją ir kepam orkaitėje - 160C, 25-30 minučių. Garnyras - geriausiais su laukiniais ryžiais ir salotom pagal sezoną. Žuvį valgtyti reikia šeštadieniais ir dar kurią nors kitą dieną - du kart per savaitę. Baisiau nei raketų sprogimai yra išgirsti priešų himną savo žemėj
|
|
2014-10-15 22:46 #417511 | |
Ačiū, labai puiku. Dedu pliusą
1. Godumą gydyk target`u, kvailumą - stop loss`u!
2. Konservai - tai toks blogas maisto pakaitalas. 3. Darbas durnių myli - WORK SMARTER, NOT HARDER! 4. Pem` štukų vagnorkių! 5. Mudu su Izabele... 6. Laukinis kapitalizmas nustekeno žmogiškąjį kapitalą. 7. Prie Niksono |
|
2014-10-16 12:28 #417558 | |
7 priežastys, kodėl vertėtų atsisakyti kavos
http://www.delfi.lt/news/daily/health/7-priezastys-kodel-vertetu-atsisakyti-kavos.d?id=66120790 Ir kodėl man atrodo, kad straipsnio herojus neįveikė priklausomybės. Tiesiog vieną priklausomybę įveikė kita. Jis kavą tiesiog pakeitė žaliąja arbata. Kaip anksčiau gėrė kavą, taip dabar litrais maukia žaliosios arbatos "čefyrą". 1. Godumą gydyk target`u, kvailumą - stop loss`u!
2. Konservai - tai toks blogas maisto pakaitalas. 3. Darbas durnių myli - WORK SMARTER, NOT HARDER! 4. Pem` štukų vagnorkių! 5. Mudu su Izabele... 6. Laukinis kapitalizmas nustekeno žmogiškąjį kapitalą. 7. Prie Niksono |
|
2014-10-17 17:39 #417739 1 | |
Atidirbdama susigadintą karmą (dėl offtopic'inimo su Agata), dalinuosi receptu. Turbūt nenuostabu - indišku
Indijoje populiariausia Dalo sriuba. Dalas - lęšiai, juose daug geležies, B vitaminų ir baltymų. Yra jų kelių rūšių. Sriubai naudoju Toor Dalą: Ingridientus susipirkau vegetarinių patiekalų krautuvėlėje. Sriuba soti, egzotiškų kvapų ir skonio. Receptas: Keep Calm and Practice 7 Habits
|
|
2014-10-27 18:07 #418717 | |
O kur Petro Kurmelio dietos receptai???
Lauksime stovėjimo ant ausų ir maitinimosi Saulės energija. Tai užprogramuota. Juk jį troliu įvardinote. Kažkaip tuo tikiu. Nors absoliučios tiesos neegzistuoja. Trolis. Kas jis yra??? Iš principo žinau. Bet šiame tinklapyje? Privaloma jam lenktis??? Jei taip - atsakykite. Tada niekad čia nosies nebekišiu. |
|
2014-10-27 21:46 #418726 | |
Nesusireikšmink taip kiek galima - jei taip tai aš taip...
Užknisa kartai Petras ir mane, bet šiaip tai nieko bičas - pagyvina diskusiją, receptais domisi. Vienu žodžiu nėr jis per dėm neigiamas, įmanoma sugyventi draugiškai tame pačiame forume ir su juo, tereikia mažumėlę pasistengt. Baisiau nei raketų sprogimai yra išgirsti priešų himną savo žemėj
|
|
2014-10-28 20:05 #418873 | |
Iš Svijašo knygos.
Pobūvis. Vienas dayvis užkąsdamas salotas dešra, klausia kito: -Vasia, kodėl nevalgai? -Nenoriu... -Tai bent išgerk. -Nenoriu. -Tai tu valgai ir geri tik tada, kai nori? -Taip. -Na, Vasia, tu tiesiog kaip gyvulys. Ar tik žmonės valgo nenorėdami. |
|
2014-11-02 12:56 #419409 | |
Lapkricio 1 praejo - kur kontrolinis sliux svoris?
Ir kitu skaiciuotoju? As asmeniskai per spali priaugau 400 gr. 93.4 kg Bitcoin accepted here - 1JjA1x5CgANZAvBWxyUChtys8Ebp9toVsY
www.sintagon.com alus, pliusas music intel samsung LG_Electronics |