Ponulitikos keliai ir klystkeliai

» Dienoraščiai » bomzasxxl
Autorius: bomzasxxl Atnaujintas: 2014-02-13 Komentarai: (2) Kartai: 11252
Besniegės žiemos tradicinis vakaras, tradicinės šeimos galva, tradiciškai, po sunkios darbo dienos žiūri televizorių (rodo filmą Desantininkai), ir laukia savo mėgstamiausio epizodo, kur karys pila dyzeliną į išmatų statinę, išmaišo ir padega… Šeimos galva, tradiciškiai patogiai įsitaisęs ant sofos, gurkšnoja mėgstamiausią savo paties sugalvotą kokteilį, ir susimasto…

Keistai, kažkaip filosofiškai atrodo ta šūdo maišymo ir deginimo tema, bet kažkodėl ji svarbi daugeliui, o gal tik jam.

Tuo pat metu kitame tradicinio buto, gipskartoniu aptaisytame kambaryje, tradicinės šeimos mama, tradiciškai migdo mažuosius – iš pradžių lopšinė, paskui pasaka, vėliau – jei nemiegosi ateis baubas… Baubas labai baisus, baubas tikras ir piktas, pamatysi jei nemiegosi.

Tradicinė šeima, tradicinis laiko praleidimo būdas, ir tradiciniai baubai.

Baubai – kas tai? Pasirodo jų yra šeši, o šeši velnio skaičius, geriau būtų septyni, o dar geriau visi dešimt, kad niekas nepagalvotų, kad fantazijos trūksta.

Baubas Svetimas, kur nori nusipirkti žemelę Lietuvos - jis baisus, jis Atėjūnas – iš burnos jam srūva seilės – nuodinga rūgštis, pradeginanti bet kokį metalą, jo aštrūs nagai, jo kieti šarvai, jis be galo stiprus ir piktas, jis minta žmonėmis ir naudoja juos savo lervoms maitinti. Tačiau ne nagai ir nuodinga rūgštis pati baisiausia, o jo klastingas noras nupirkti Lietuvos žemę – visą! Kad žmonėms neliktų, nes jam įstatymai negalioja, jis pats kuria savo įstatymus, ir kuo daugiau žemės jis nupirks iš išdavikų spekuliantų, tuo bus blogiau. Todėl jis Atėjūnas Perėjūnas Svetimas pats baisiausias. Ir to jam negana!

Svetimas Atėjūnas net tik trokšta supirkti žemę, jis siekia apsigyventi tarp mūsų! Tada niekas nebus saugus, nes gims mutantai, kurie bus panašūs į žmones, bet ne žmonės – su didelėm galvom, kietais kaulais, stora oda ir spjaudys rūgštimi ant šaligatvio, nuo kurios batuose atsiras skylės.

Baubas Euras, ne toks baisus, kaip Svetimas, bet irgi pavojingas, nes jis padidins kainas ir sumažins atlyginimus. O skurs ir vargs tada žmogeliai, jau geriau jis neateitų, nors ir dabar jie skursta, bet bus dar blogiau. Tačiau ne kainos, ir ne atlyginimai baisiausia, dar baisiau, kad Baubas Euras sunaikins Finansų sistemą – įsivaizduojate -buvo finansų sistema, buvo, buvo ir bac - nėra finansų sistemos! Kaip, kaip mums be finansų sistemos gyvent tada? – marš miegot, kad baubas euras neateitų (gerai, kad tradicinės šeimos tradicinė mama nieko nėra girdėjusi apie BitCoin – nes būtų šokas kai kuriems mažiems ir dideliems)

O trečias Baubas Gėjus, šiaip nebūtų toks baisus, jei nežygiuotų gatvėmis ir nepropaguotų savo orientacijos, jo būtų galima ir nebijot. Štai pražygiuos tas baubas Gedimino prospektu ir pavers… kas trečią gėjum, o kas penktą lesbiete – kaip reikės tada gyvent? Kaip į darželį vaikus reikės vesti? Neisi gi tuo pačiu kinietišku granitu, kur gėjus savo koją statė – užsikrėst gėjiškumu baisu ar liga kokia kita! O jei netyčia raištelį batų prireiks užsirišt!

Ir gėjų propaganda dar - va pasakys koks dėdė per televiziją tos propagandos sakinį ar du, ir žiū, sūnus vienatinis dieną kokią, parves namolei draugą ir pareikš – mes norim kurti šeimą Netradicinę! – reikės tada sūnaus išsižadėt – o kas senatvėje rogutes į mišką temps tada?

Baubas Gėjus, beje, dažniausiai ateina ne vienas, o kartu su Juveline Justicija, čia ragana tokia, ne baubė, ragana jinai! Ji paims likusius vaikus tavus, kurių nespėjai dar išsižadėt. Paims, nes ji galinga – bet kokiu pagrindu gali paimti vaikus, net iš geriausio tėčio, ir mamos geriausios! O kaipgi, tai aš esu geriausias tėtis, o mano kaimynė geriausia mama – vaikai mano nuosavybė, ne valstybės! Tačiau raganai Juvenalinei Justicijai tai nė motais – panorės ir paims ir atiduos, savo draugeliui Gėjui. Ai geriau nesimylėt, susilaikyt, kad vaikai negimtų ir Juvelinė Justicija jų neatimtų.

O siaube, kaip čia taip susilaikyt – neištversiu – kankinimas gi tai žiaurus, net išprotėti galima!

O kur, jūs pasakysite dar du baubai? – kodėl čia jie nepaminėti? Atsakysiu: ir taip vardus jų žinote, tai kam minėt – išėjo jie į pensiją, gal laikinai, gal amžinai, kas žino… Ne mums žmogeliams paprastiems suprast kur veda ponulitikos keliai ir klystkeliai.
 
1.   Parašė kriscia77   2014-02-13 08:23  

Super pasaka Kūrybinga asmenybė esi.

 
2.   Parašė Bulgakow   2014-02-13 18:00