Žurnalistų Lietuva arba balandžio aktualijos Marijos Žemėje

» Dienoraščiai » bomzasxxl
Autorius: bomzasxxl Atnaujintas: 2013-04-11 Komentarai: (3) Kartai: 11856
Policija ėmėsi nagrinėti versiją, kad baltarusių visuomenininkas Voinickis, nusižudė dėl išvaistytų ES lėšų, prieš nusižudydamas save visaip kankino mušė, tada viela surišo kojas, užsiklijavo burną, susirišo rankas. Įdomu ar ekspertai mirties priežastį ir šį kartą nustatė nė nematę kūno, o išnagrinėję naujienų portaluose skelbtą informaciją.
Berods, toks metodas vadinasi dedukcija, ir jį sugalvojo Šerlokas Holmsas - atmesti visas neįmanomas versijas, kad liktų vienintelė įmanoma, metodo esmė - negalima atmesti versijos, kuri iš pirmo žvilgsnio atrodo neįmanoma.

"Prieš žmones niekas nebus daroma", pareiškė A.Butkevičius, žurnalistų paklaustas, kaip elgsis vyriausybė, jei gyventojai ims protestais ar kitokiais būdais trukdyti sklalūnų žvalgybai. Taip pat pridūrė, kad niekas nieko nežvalgytų, jei negautų teisės ir taip pat jas išgauti.
Ko vertas A.Butkevičiaus žodis, turbūt dauguma lietuvių jau suprato, bet kiek tą žodį vertina Shevron? Įdomu ar ne? Nors, negražu skaičiuoti svetimus pinigus!

Pagėgių pasienio ruožo ekspertas, seimo narys, Komskis labai domisi sienos stebėjimo įrangos pirkimo konkursu, kodėl domisi? - tuo susidomėjo vienas iš liberalų lyderių - Gentvilas. Masiulis taip pat domėjosi VMR reikalais - ministro patarėjų ir viceministrų skambučiais pasieniečiams. Žurnalistų paklausas - ko siekia - Gentvilas pareiškė, kad ne interpeliacijos, nes tai kol kas neįmanoma, dėl to, kad koalicija dar nespėjo su(si)skaldyti . Manau, kad Gentvilas su Masiuliu įtaria, kad Vidaus Reikalų ministerijai vadovaujantys tvarkiečiai, mobiliais telefonais naudojasi lyg džedajai šviesos kardais. Imperija kontratakuoja?

Vytenis Andriukaitis, žurnalistų paklaustas kas dedasi teismo medicinos ekspertų tarnyboje, kuri pavaldi sveikatos apsaugos ministerijai - pareiškė - tai specialistų reikalas, ne mano, aš chirurgas, o ten psichiatrija - tai visai skirtingos sritys. Aš ko gero pritariu Andriukaičiui, kad vadovai tai chirurgai - nes pjauna biudžetus, atlyginimus ar šiaip grybą, bet ar specialistai panašūs į psichiatrus - kažin, gal labiau į rentgenologus ar anesteziologus, o grybą pjauti moka ne blogiau už vadovus.

STT atliko kratą TV3 televizijoje ir pareiškė, kad įtaria dokumentų klastojimu ir sukčiavimu, tuo tarpu VRM vadovas Dalis Barakauskas išreiškė susirūpinimą, ar STT gauna pakankamą finansavimą, nors Gentvilas tikėjosi, kad ministras turėtų žinoti kokia tarnyba, kokiai ministerijai yra pavaldi.

Iš tikro, pagalvojau, biesas žino kokia ministerija ką kuruoja, kas už ką atsako ir ar iš vis kas nors už ką nors atsako. Va TV3 - pernai paskelbta neetiška televizija, visokias įtartinas laidas rodo, tad, mano nuomone, dokumentų klastojimas ir sukčiavimas visiškai nešokiruoja, netgi priešingai kaip ir atitinka TV3 psichologinį portretą.

O ką spekuliantai? Jiems neįdomu - Bitcoin! - štai aktualija, o va visų nekenčiami kaimiečiai, degradai ir bambaliniai jau prieš savaitę porino, kad Matijošaitienė ne pati nukrito, o buvo nustumta, sakė patys ne kartą buvo nusiritę nuo laiptų lipdami žemyn ir nieko, va, jei krenti lipdamas į viršų - tas jau tikrai pavojinga.
Tokias kalbas išgirdę policininkai taip pat ėmėsi nagrinėti šią versiją ir apie šiandien suskubo pasigirti. Stebiuosi, kodėl policijai trūksta lėšų, išsilavinęs jaunimas nenori ten dirbti - pasiūlykit kaimiečiams uniformą ir bent pusę policininko algos, pakvieskit į dviejų savaičių kursus ir štai - vienu šūviu 5 zuikiai - lėšų sutaupysit, policijos pajėgas padidinsit ir nusikalstamumą sumažinsit ir kaimiečiais bus laimingi, jau nekalbant apie bedarbystę.

Geras strategas yra tas, kurio sprendimas siekia bent trijų tikslų, o kartais ir daugiau - toks buvo Nakties Sargybos vadas Geseras. O iš mūsiškių - Vilniaus meras jau mokosi - va leis gėjams pražygiuoti vieną kartą Gedimino prospektu ir Katedros aikštėje į dangų paleisti tūkstančius visų vaivorykštės spalvų balionų - ir prieš Europos sąjungą atrodys, kaip šiuolaikinis meras, propaguojantis vakarietišką toleranciją, ir nacionalistai daugiau neprašinės leidimų žygiuoti, nes gėda bus eiti tuo pačiu keliu, kur gėjai ėjo, ir nereikės žurnalistams aiškintis, kodėl neleido, ir gėjai parems naują šūkį naujiems rinkimams - O, jeigu, taip?
 
1.   Parašė C#   2013-04-22 10:59  

Tie geju paradai jau senai aiskus kaip Briuselio subines laizymas. Netolerantiska musu visuomene tam ir dar ilgai taip bus. Kokia nauda kazkam is kazkokio parado kuris eina su mentu apsauga ir uzgauliojamas aplinkiniu

 
2.   Parašė bomzasxxl   2013-04-22 12:00  

Tikriausiai lygiai taip pat manė baltieji, kaip prieš kelis dešimtmečius vyko afroamerikiečių mitingai ir judėjimas nukreiptas prieš segregaciją. Tikriausia Panašiai mano ir valdančiųjų režimo atstovai kokioje nors Sirijoje, ar Baltarusijoje. Asmeniškai aš nepažįstu nė vieno gėjaus, tačiau manau, kad jie patiria diskriminaciją, kitaip neslėptų nuo aplinkinių esą tokie. Be abejo aš nežinau, kokie tikrieji organizatorių tikslai, tačiau paprastai tokiomis akcijomis siekiama atkreipti dėmesį, parodyti, kad tokie žmonės yra, ir su kokiomis problemomis jie susiduria, nes neapykanta kyla iš baimės, o baimė kyla ir nežinojimo.
Manau, kad vienas iš stabdžių ir trukdžių lietuvos vystymuisi ir klestėjimui yra diskriminacija, kokia ji bebūtų dėl socialinės padėties, amžiaus, sveikatas ar lytinės orientacijos.

 
3.   Parašė C#   2013-04-22 14:37  

Juoduku diskriminacija nelygintina su gejais. Cia kalba eina apie vienos zmoniu rases netolerancija kitai, kas is principo yra nesamone ir tie netoleruojami spalvoti nebutinai gali buti mazuma. Gejai - mazuma, turinti daugumai nepriimtina seksualines veiklos pobudi.

Kitas dalykas kad vergoves/rasizmai, segregacijos nesibaigia nuo tada kai buna oficialiai nutraukiami/draudziami. Kas buvo amerikoje gali papasakot kad juockiu nemazai baltuju iki dabar nemegsta, tvyro tylus ignoras, disrespectas (pvz. palaikyt duris nesant kazka sunkaus) ir t.t. As manau kad kai sistema statoma ant supuvusio fundamento, ji visa laika skleis bloga dvoka. Amerikos spalvoti gyvena ant vergoves fundamento, kas XIXa. lygiagreciai tauzijant apie demokratijas is tikro jau buvo sunkiai suvokiama.

Ir apskritai man tai labai idomu kaip ketinama isugdyt treninguotu buduliu savimone kad jie taptu tolerantiski. Tokie zmones paprastai supranta tik viena kalba - kai gauna nuo ko nors i snuki. Elementarus primityvas kuriam fizine jega autoritetas. Sekmes uzsiimant tolerancijos pamokomis su tokiais.

Taciau kadangi gejai daug kam asocijuojas su slyksciu sex contentu, gaunas taip kad ir ne visi issilavine juos toleruoja. Toki tad reikaliukai