Sisteminiai » Taisyklės ir atsakomybės ribojimas

Naudodamiesi šio tinklapio paslaugomis, jūs besąlygiškai turite sutikti su čia pateikiamomis taisyklėmis ir nuostatomis.
Autorius: C#, Parašyta: 2006-09-09 18:26.
URL: https://www.traders.lt/page.php?id=45


1. TURINYS

1.1 INFORMACIJOS PASKIRTIS - visa tinklapyje pateikiama medžiaga turi būti naudojama tik informaciniai tikslais. traders.lt administracija negarantuoja pateiktos informacijos teisingumo ir neatsako už joje pasitaikančias klaidas, netikslumus ar nepilną turinį.

1.2 JOKIŲ REKOMENDACIJŲ - Jokia šiame tinkalpyje pateikiama informacija negali būti traktuojama, kaip tiesioginis pasiūlymas pirkti ar parduoti akcijas, investicinius fondus ar kitus vertybinius popierius. Investuotojai gali konsultuotis investavimo, mokesčių ir kitais klausimais, tačiau investavimo sprendimus turi priimti patys, nepriklausomai nuo pateiktų patarimų ar vertinimų. traders.lt administracija atsiriboje nuo bet kokios atsakomybės dėl patirtų finansinių ar moralinių tinklapio dalyvių nuostolių, patirtų naudojantis šio tinklapio turiniu.

1.3 TURINIO KEITIMAS - traders.lt administracija pasilieka teisę bet kada ir iš anksto nepranešusi keisti tinklapio turinį, o taip pat laikinai ar visam laikui apriboti priėjimą prie vienos ar kitos tinklapio zonos. Administracija neatsako už vėluojantį informacijos atnaujinimą.

2. ATSAKOMYBĖ

2.1 ATSAKOMYBĖ DĖL STRAIPSNIŲ IR ŽINUČIŲ - traders.lt administracija neatsako už tinklapio naudotojų rašomų žinučių ar straipsnių turinį, jo teisingumą ir išsamumą. Šis turinys atspindi tik informacijos autoriaus požiūrį, bet ne būtinai sutampa su traders.lt administracijos požiūriu.

2.2 NETINKAMI PATARIMAI - Saugokitės spekuliatyvinių patarimų, kuriais siekiama paveikti ir manipuliuoti kitais investuotojais. Tokių žinučių autoriai gali sąmoningai skelbti per daug optimistinę ar pesimistinę nuomonę apie kuriuos nors vertybinius popierius, taip stengdamiesi paveikti jų kainą ir kitų investuotojų veiksmus. Tinklapio administracija neatsako už tokių patarimų sukeltus finansinius ar kitus nuostolius. Prieš atlikdami finansinius ar investavimo veiksmus būtinai konsultuokitės su profesionaliais ekspertais.

3. PRIEŽIŪRA

3.1 STEBĖJIMAS IR MODERAVIMAS - Atsižvelgiant į tai, kad tinklapio turinys yra "realaus laiko", nėra galimybių naujas žinutes ir kitą narių įvestą informaciją peržiūrėti ir patvirtinti jos tinkamumą iš karto. Administracija aktyviai nestebi turinio įvedimo ir neatsako už naujai įvestos informacijos turinį.

3.2 TEISĖ UŽDRAUSTI PRIĖJIMĄ - traders.lt administracija turi teisę vienašališkai leisti arba riboti priėjimą prie atskirų tinklapio sričių ir forumo ar net visai uždrausti lankymąsi tinklapyje bet kuriam lankytojui ar nariui.

3.3 SKUNDAI DĖL TURINIO - Kiekvienas lankytojas ar narys, radęs aiškiai klaidingą ar tinklapio taisyklių neatitinkančią informaciją, apie tai turėtų pranešti administracijai ar atitinkamos srities moderatoriams. Jie turi galimybę tokią informaciją ištaisyti ar pašalinti, tačiau tai gali užimti tam tikrą laiką ir ne būtinai bus padaryta iš karto.

3.4 TEISĖ CENZŪRUOTI IR TRINTI - nors traders.lt administracija neatsako už lankytojų ir narių įvestą turinį ir informaciją, tačiau pasilieka sau teisę vienašališkai bet ką redaguoti, cenzūruoti ar net trinti.

3.5 PIKTNAUDŽIAVIMAS IR NEATSAKINGUMAS - Naudodami šį tinklapį naudotojai turi sutikti neįvedinėti ir neteikti sąmoningai klaidinančios, įžeidžiančios, šmeižiančios, neapykantą skatinančios, rasistinės, grasinančios ar kitaip įstatymus pažeidžiančios informacijos.

3.6 KOMERCIJOS DRAUDIMAS - Be administracijos sutikimo šiame tinklapyje ir jo forume draudžiama bet kokia reklama, prekių ar paslaugų siūlymas, kita komercinė veika.

4. BAUDOS

4.1 NARYSTĖS NUTRAUKIMAS - Aukščiau nurodytų taisyklių nepaisymas, suteikia teisią traders.lt administracijai tiek laikinai tiek visam laikui pažeidėjui apriboti galimybę naudotis tinklapiu ar net pašalinti jį iš tinklapio vartotojų sąrašo.

4.2 TEISĖ DEMASKUOTI - Jei įvykdomas esminis nusižengimas įstatymams ar kities teisės aktams, traders.lt administracija turi teisę atskleisti turimus duomenis apie lankytoją ar narį to pareikalavusioms trečiosioms šalims. traders.lt administracija taip pat pasilieka teisę atskleisti turimus duomenis apie piktybišką ir kenkėjišką veiklą prieš ši tinklapį vykdančius asmenis.

[Atnaujinta: 2006-09-10]