M.Faber: ačiū Dievui, kad Ameriką valdo baltieji

» Verslo ir rinkų naujienos
Autorius: traders.lt Data: 2017-10-18 16:41 Komentarai: (2)
Žinomas finansų rinkų žinovas Marc Faber savo naujausiame pasirodžiusiame biuletenyje parašė tai, kas sukėlė nesutarimus ir pasipiktinimo bangą. Jis pareiškė, kad Amerika šiuo metu yra tokia, kokia yra daugiausiai dėl to, kad čia valdo balta rasė.

Legendinis investuotojas savo naujausiame pranešime daugiausiai dėmesio skyrė klausimams susijusiems su rasiniais įvykiais ir konfliktais Jungtinėse Amerikos Valstijose. Jis parašė, kad Amerika atrodytų kaip Zimbabvė jei čia daugiausiai apsigyventų juodoadžiai, o ne baltaodžiai.

„Dėkoju Dievui, kad baltieji žmonės gyvena Amerikoje, o ne juodieji, kitaip Jungtinės Valstijos atrodytų kaip Zimbabvė. Tiesa, jos taip kažkada gali atrodyti, tačiau dėka baltųjų daugumos, Amerika bent jau du šimtus metų patyrė ekonominę ir politinę gerovę“ - tvirtino Marc Faber.

Jo žodžiai sukėlė pasipiktinimą, tačiau jis jų neatsisako.

„Aš nesu rasistas, bet turi būti pristatyta realybė, nepriklausomai nuo to, kaip politiškai neteisinga ji yra. Jei istorinių faktų išdėstymas daro mane rasistu, tuomet aš rasistas. Daugelį metų japonai buvo pasmerkti, nes jie paneigė Nankai žudynes“ - sakė minimas finansų rinkų žinovas.

Rinkos guru savo paskutiniame laiške investuotojams sureagavo į riaušes Virdžinijoje ir nugriautus konfederacijos kareivių paminklus.

„Šie paminklai pagerbia žmones, kurių vienintelis nusikaltimas buvo tai, kad jie apgynė tai, ką gynė visos bendruomenės daugiau nei penkis tūkstančius metų, t.y. tai, kad dalis gyventojų yra pavergti“ - reziumavo Marc Faber.
 
1.   Parašė es_ne   2017-10-19 07:47  

Senukas nupezo... bet is esmes pasake tiesa, kad ne juodieji gerove jav sukure

 
2.   Parašė Raima1   2017-10-19 08:16  

Nu bet čia tai jau perdaug, nu čia tai rasistas... Nu, bet tačiau tikras rasistas... Oi tas rasistas, bet protingas vyras!