Verslo ir rinkų naujienos » Bitcoin vertė pakils virš dešimties tūkstančių dolerių


Autorius: traders.lt, Parašyta: 2017-10-11 13:25.
URL: https://www.traders.lt/page.php?id=26096


Buvęs rizikos draudimo fondo valdytojas Michael Novogratz pareiškė, kad virtualios valiutos, tokios kaip bitcoin, rodo burbulų susidarymo požymius, tačiau jų vertė turėtų dar labiau šoktelėti.

Buvęs Fortress Investment Group aktyvų valdytojas sako, kad jis jau kurį laiką investuoja į bitcoin ir jo blockchain technologijas. Jo nuomone, per artimiausius šešis - dešimt mėnesių bitcoin kaina pakils virš dešimties tūkstančių dolerių. Šios virtualios valiutos tolesnį vertės augimą daugiausiai lems didelių investuotojų susidomėjimas.

„Aš galiu išgirsti ateinančią bandą“ - pareiškė Michael Novogratz, kuris tuo pačiu palygino bitcoin su skaitmeniniu auksu.

Jis siekia įkurti penkių šimtų milijonų dolerių vertės fondą, kuris investuotų į kriptovaliutas, pirminius viešuosius jų pasiūlymus, bei į su tuo susijusias įmones.

„Bitcoin ketina būti didžiausia mūsų gyvenimo burbulu. Blockchain pakeis mūsų gyvenimo būdą. Tai neišnyks“ - praėjusį mėnesį buvo pareiškęs Michael Novogratz.

Šiandien apie pietus už vieną bitcoin buvo mokama po 4821.6 dolerius, arba nežymiai mažiau nei vakar. Nuo šių metų pradžios jo vertė Amerikos dolerio atžvilgiu pašoko jau net penkis kartus, o per pastaruosius vienerius metus - 7,6 karto.