Dabar ne laikas ką nors pirkti

» Verslo ir rinkų naujienos
Autorius: traders.lt Data: 2017-09-26 18:38 Komentarai: (0)
Žinomas finansų rinkų žinovas ir investuotojas Sam Zell tikina, kad atsižvelgiant į dabartinius svyravimus akcijų rinkoje, jis nenusiteikęs dalyvauti šiame „vakarėlyje“ net nepaisant to, kad faktiškai vos ne kasdien yra pasiekiami nauji rekordiniai lygiai.

Kita vertus Equity Group Investments vadovas Sam Zell teigia, kad valdant Amerikos prezidentui Donald Trump jis mato labai reikšmingus teigiamus pokyčius verslo atžvilgiu. Jis tikina, kad esant dabartiniam Amerikos prezidentui šalies verslo atstovai yra labiau linkę atlikti ilgalaikio pobūdžio investicijas, nes jo administracija, skirtingai nuo prieš tai buvusio prezidento, yra labiau orientuota į verslą.

Sam Zell paragino investuotojus sutelkti dėmesį į prezidento laimėjimus, o ne į jo žodžius ir pranešimus Twitter tinklapyje.

„Vienintelis dalykas į kurį aš susitelkiu - tai yra tai, kas buvo padaryta, o ne kas pasakyta. Atsižvelgiant į tai, kas padaryta, manau, kad buvo labai reikšmingų pokyčių, nes Trump buvo išrinktas lapkričio mėnesį, ir pokyčiai yra teigiami“ - sakė minimas milijardierius.

Sam Zell atkreipė dėmesį, kad Donald Trump pažadai sumažinti reguliavimą ir mokesčius bei padidinti išlaidas infrastruktūros srityje labai teigiamai paveikė verslą ir finansų rinkas. Jis taip pat teigė, kad nuolatinis ekonomikos augimo pagerėjimas yra malonus, bei tai netikėta staigmena.

Kita vertus, jis pabrėžė, kad dabartinė bulių rinka, arba pakilimas akcijų rinkoje jau tęsiasi itin ilgai, tad jo entuziazmas yra saikingas.

„Aš esu labiau optimistiškai nusiteikęs nei buvau prieš šešis mėnesius, bet aš nesu pasirengęs dalyvauti vakarėlyje“ - reziumavo Sam Zell, kuris tuo pačiu pridėjo, kad jo nuomone, dabar ne laikas ką nors pirkti.
 
Dar nėra komentarų