Amerikos bankų vadovai prognozuoja pajamų iš prekybos kritimą

» Verslo ir rinkų naujienos
Autorius: traders.lt Data: 2017-09-13 18:44 Komentarai: (0)
Tokių didžiųjų Amerikos bankų kaip JP Morgan Chase, Bank of America ir Goldman Sachs vadovai perspėjo, kad per šį trečiąjį ketvirtį prekybinės sąlygos finansiniais instrumentais gali būti nepalankios.

Niujorke vykusioje konferencijoje Amerikos bankų vadovai nurodė, kad akcijų ir obligacijų rinkose pastebimas neigiamas mažėjančio aktyvumo ir svyravimų poveikis.

Bank of America banko atstovai prognozuoja, kad per šį ketvirtį palyginus su tuo pačiu laikotarpiu prieš metus, pajamos iš prekybos akcijomis ir obligacijomis sumažės penkiolika procentų. Tuo tarpu JP Morgan Chase banko vadovas Jamie Dimon tikisi, kad pajamos iš prekybos kris net penktadaliu.

„Rinkos aplinka trečiąjį ketvirtį atrodo kaip pirmąjį ir antrąjį. Ji vis dar gana reikli ir sudėtinga fiksuotų pajamų, valiutų ir žaliavų rinkose“ - tikino investicinio banko Goldman Sachs prezidentas Harvey Schwartz.

Goldman Sachs banko pajamos iš prekybos obligacijomis per antrą šių metų ketvirtį smuktelėjo net keturiasdešimt procentų, o iš prekybos žaliavomis pasiekti rezultatai buvo prasčiausi per visą šio banko gyvavimą.

Kitų bankų atstovai taip pat yra pesimistai. Štai Citigroup vadovas John Gerspach prognozuoja, kad šio Amerikos banko pajamos iš prekybinės veiklos susitrauks penkiolika procentų.
 
Dar nėra komentarų