Išpardavimas rinkoje - tai gera galimybė apsipirkti

» Verslo ir rinkų naujienos
Autorius: traders.lt Data: 2017-09-06 01:47 Komentarai: (0)
Yra keletas dalykų, kurie galėtų kelti susirūpinimą rinkai, tačiau vienas dalykas, kuris nekelia abejonių, jog dabar yra gana padorus ekonomikos augimas, tikino investavimo strategas Jim Paulsen.

Jis atkreipia dėmesį, kad tokie dalykai kaip obligacijų pajamingumo sumažėjimas ir susilpnėjęs doleris dar labiau skatina ir taip spartėjančią Amerikos ekonomiką. Minimas strategas tuo pačiu prognozuoja, kad per artimiausius keletą mėnesių pasaulio ekonomikos padėtis bus dar geresnė.

„Tai bus po išpardavimo, po baime paremto išpardavimo, žmonėms reikės atkurti pozicijas“ - sakė vyriausiasis Leuthold Group investicijų strategas.

„Tai gera pirkimo galimybė. Tai galėtų tęstis ilgiau, bet manau, kad tokiomis dienomis kaip šiandien geriausia turėti pirkinių sąrašą, o ne pardavimo sąrašą“ - pabrėžė Jim Paulsen.

Jis patarė atkreipti dėmesį į tokias sritis kaip pramonės, medžiagų, energijos kompanijų akcijos, taip pat ir finansų atstovus. Jam be to užsienio rinkos patinka labiau nei Amerikos.

Tuo tarpu Volstrite antradienį dominavo raudona spalva, t.y. išpardavimo nuotaikos. Dow Jones indekso reikšmė smuktelėjo 1,07 procento iki 21753.31 punkto, S&P 500 - sumažėjo 0,76 procento iki 2457.85 punktų, o Nasdaq indekso vertė susitraukė 0,93 procento iki 6375.57 punktų. Tai didžiausi kritimai per paskutines tris savaites.
 
Dar nėra komentarų