Amerika labiausiai padalinta socialiai ir ekonomiškai nuo pat 1937 metų

» Verslo ir rinkų naujienos
Autorius: traders.lt Data: 2017-08-22 18:34 Komentarai: (1)
Amerikiečiai šiuo metu yra socialiniu ir ekonominiu požiūriu susiskaldę taip, kaip nebuvo nuo blogiausių Didžiosios depresijos dienų kai pasaulis judėjo link dar vieno pasaulinio konflikto, pareiškė hedge arba rizikos draudimo fondo valdytojas Ray Dalio.

Bridgewater Associates vadovas dabartinę padėtį Amerikoje palygino su buvusia 1937 metais, kuomet Hitleris būrė vokiečius prieš Antrą pasaulinį karą, na o Amerika paniro į dar didesnę ekonominę bedugnę, kuri prasidėjo 1929 metais.

„Man atrodo, kad dabar mes esame ekonomiškai ir socialiai susiskaldę ir apkrauti tokiais būdais, kurie iš esmės yra analogiški 1937 metams“ - pareiškė rizikos draudimo fondo valdytojas Ray Dalio.

„Tokiais laikais konfliktai (tiek vidiniai, tiek išoriniai) didėja, atsiranda populizmas, demokratijai kyla grėsmė ir prasideda karai. Negaliu pasakyti, kaip bus blogai šįkart. Aš stebiu kaip tvarkomasi su konfliktais“ - tikino jis.

„Demokratijai iškyla grėsmė, kai griežčiau taikomi principai, kurie atskiria žmones, o ne tie, kurie juos susieja, ir kai susiskaldę žmonės labiau linkę kovoti nei dirbti, kad išspręstų savo skirtumus. Konfliktai dabar taip sustiprėjo, kad kova iki mirties tikriausiai yra labiau tikėtina nei susitaikymas“ - reziumavo Bridgewater Associates vadovas Ray Dalio.
 
1.   Parašė C#   2017-08-22 18:38  

Cia gi tas krutas bicas is kruto fondo, kur Popas minejo.

Bet mes turime forume krutesni - bugaga. O jis sake kad socialine atskirtis tik mazeja pasaulyje