Naujas požiūris į prekybą akcijų rinkose

» Seminarai, renginiai
Rengiamo seminaro dalyviai sužinos apie ateities sandorius ir sandorius dėl kainų skirtumo. Įgytos žinios suteiks galimybę priimti protingesnius sprendimus ir tokiu būdu daugiau užsidirbti iš prekybos.
Vietovė: Kaunas Data: 2017-08-29 18:30 Komentarai: (0) Vertinimai:
Akcijų rinka su savo plačiu finansinių instrumentų asortimentu gali būti nepaprastai patrauklūs. Žengdamas pirmuosius žingsnius į šį pasaulį išmanus prekybininkas visų pirma turėtų susipažinti su jo taisyklėmis. 2017 metų rugpjūčio 29 dienomis „TMS Europe Brokerage House“ Kaune rengiamo seminaro dalyviai sužinos apie ateities sandorius ir sandorius dėl kainų skirtumo. Įgytos žinios suteiks galimybę priimti protingesnius sprendimus ir tokiu būdu daugiau užsidirbti iš prekybos.

Seminaras skirtas patyrusiems investuotojams ir tiems, kurie dar tik svarsto galimybę išbandyti savo jėgas akcijų rinkoje. Renginį ves „TMS Europe“ Lietuvos atstovybės vadovas Artūras Kampanas. A. Kampanas kalbės apie du pagrindinius vertybinių popierių instrumentus – ateities sandorius ir sandorius dėl kainų skirtumo – bei aptars TMS platformos funkcionalumą.

Ateities sandoris yra dviejų šalių, pirkėjo ir pardavėjo, susitarimas tam tikru metu ateityje pirkti ar parduoti tam tikrą turtą už konkrečią nustatytą kainą. Atidaryti poziciją reiškia pirkti ar parduoti tokį sandorį. Ateities sandoriai įgyvendinami sutarta vykdymo kaina, už kurią produktas bus pristatytas ateityje. Sutarties galiojimo laikotarpiu kaina nustatoma kiekvieną dieną įvertinus pasiūlą ir paklausą. Paskutinę sutarties galiojimo dieną nustatoma galutinė kaina kaip atitinkamo turto rinkos kaina konkrečią nurodytą dieną.

Sandoriai dėl kainų skirtumo turi daug bendro su ateities sandoriais. Skirtumas tas, kad sandoriai dėl kainų skirtumo neturi sutarties galiojimo termino. Sutarys dėl kainų skirtumo panašios į prekybą užsienio valiutomis, žaidimo taisyklės panašios, skiriasi tik prekybos objektas – sandoriuose dėl kainų skirtumo prekybos objektas yra biržinių įmonių akcijos. „TMS Europe“ patraukliomis sąlygomis siūlo žinomiausių pasaulinių įmonių ir pasaulyje populiariausių akcijų sandorius dėl kainų skirtumo.

„TMS Brokers Brokerage House“ veikia rinkoje jau 13 metų ir suteikia galimybę investuotojams viso pasaulio pagrindinėse akcijų rinkose rinktis iš plataus produktų asortimento – valiutų, sutarčių dėl fondo indekso, žaliavų ir akcijų sutarčių. Įmonė savo klientams atlieka esamos rinkos padėties analizes, teikia rekomendacijas, nurodo visų pagrindinių finansinių instrumentų investicinius signalus ir taip jiems padeda priimti kasdienius sprendimus dėl sandorių. Aukštą „TMS“ brokerių teikiamų paslaugų kokybę patvirtina įvairūs apdovanojimai, kaip antai 2015 metų geriausia „Forex“ platforma, 2015 metų tiksliausios trumpalaikės valiutų kursų prognozės „FX Week Short-Term Ranking“, 2015 metų „Bloomberg“ įvertinimas už tiksliausias valiutų kursų prognozes, 2011 metų „World Finance“ suteiktas geriausio valiutų brokerio Vidurio Europoje vardas.

Seminarai vyks Kaune, viešbutyje „Best Baltic Kaunas“, A. Mickevičiaus g. 28, Smaragdo salėje. Dalyvavimas nemokamas, renginyje gali dalyvauti visi, siekiantis daugiau sužinoti apie akcijų rinką.

Registracija ir kontaktai pasiteiravimui:
Plėtros vadovas Lietuvoje Artūras Kampanas, +370 5 2034436, akam@tmseurope.com
 
Dar nėra komentarų