Kompanija, kurios akcijos pabrango 4555 procentais, išmesta iš biržos

» Verslo ir rinkų naujienos
Autorius: traders.lt Data: 2017-08-10 15:24 Komentarai: (2)
Kinijos bendrovė užsiimanti paskolų garantavimu, kuri negalėjo paaiškinti dėl ko jos akcijos pabrango net 4555 procentais, buvo pašalinta iš Amerikos Nasdaq Stock Market biržoje kotiruojamų bendrovių sąrašo.

Kaip paaiškino Nasdaq biržos atstovai, Wins Finance Holdings kompanija buvo pašalinta iš biržos dėl taisyklių susijusių su šios įmonės akcininkais pažeidimo. Amerikos biržos operatorius nurodo, kad įmonė turi turėti ne mažiau kaip 300 akcininkų, kuriems priklausytų bent 100 akcijų.

Tuo tarpu Kinijos kompanijos atstovai nesutinka su Amerikos biržos operatorės atstovų sprendimu ir ketina pateikti apeliaciją.

Wins Finance Holdings bendrovė išgarsėjo po to, kai jos akcijos nuo debiuto Nasdaq biržoje 2015 metais pabrango net 4555 procentais.

Šių metų vasario mėnesį jos rinkos vertė viršijo devynis milijardus dolerių ir buvo net keturis kartus didesnė nei kitos kompanijos Lending Club Corp., kui vykdo panašią veiklą, tačiau pastarosios pajamos yra net penkiasdešimt kartų didesnės už minimos Kinijos bendrovės.

Šios kompanijos atstovai nesugebėjo paaiškinti kodėl jų įmonės akcijos taip įspūdingai pabrango. Po to Wins Finance Holdings akcijos ėmė nuosekliai pigti ir jų kaina pastebimai susitraukė, tačiau birželį ir vėl gerokai šoktelėjo. Kompanijos vadovybė ir vėl nesugebėjo paaiškinti, kas lėmė tokį šuolį.

Wins Finance Holdings akcijos buvo išmestos iš Russell 2000 Index indekso, na o prekyba jomis Nasdaq biržoje sustabdyta.
 
1.   Parašė C#   2017-08-10 15:30  

Oh shit gailesiuos dabar kad sitos akcijos nenusipirkau labiau negu bircoino dabar... Toks durnas buvau, toks durnas..

 
2.   Parašė IT17   2017-08-10 15:32  

nueik sekmadieni i baznyzia paatgailaut ...