Detroito automobilių paroda (1 dalis)

» Straipsniai » Atsipalaidavimui
Automobilių gamintojai iš viso pasaulio suskubo Amerikoje vykstančioje parodoje pristatyti savo pačius naujausius automobilių modelius.
versija spausdinimui
Autorius: traders.lt Data: 2017-01-14 00:34 Komentarai: (0)
Ir vėl nauji metai, ir vėl nauji ratai. Kaip įprasta prasidėjus naujiesiems metams pirmoji startuoja tarptautinė Detroito automobilių paroda, kuri šiais metais vyksta sausio 8 - 22 dienomis. Automobilių gamintojai iš viso pasaulio suskubo Amerikoje vykstančioje parodoje pristatyti savo pačius naujausius automobilių modelius. Prasidėjus naujiems metams mes tradiciškai laisvalaikio rubrikoje supažindiname jus su Detroito automobilių parodos pagrindinėmis naujienomis.

2018 Lexus LS

Šių metų Detroito tarptautinėje automobilių parodoje debiutavo naujausias 2018 Lexus LS modelis. Tai penktos kartos pagrindinis sedano modelis priklausantis premium arba aukščiausios kokybės segmentui. Atnaujintas automobilis panaudojus naująją platformą yra ilgesnis, platesnis ir žemesnis.

Šiame sedane yra įmontuotas visiškai naujas dvigubas turbo 3.5 litrų V6 variklis, kurio pajėgumas 415 arklio galių. Be to, įdiegta dešimties pavarų automatinė greičių dėžė. Nuo nulio iki 100 kilometrų per valandą greitis yra pasiekiamas per 4,5 sekundes.

Skelbiama, jog naujasis 2018 Lexus LS modelis prekyboje turėtų pasirodyti jau šių metų pabaigoje. Prognozuojama, kad potencialiems pirkėjams bus pasiūlyta ir hibridinė šio modelio versija, t.y. dar su papildomai elektriniais varikliais.

2018 Volkswagen Tiguan

Pirmojoje šiais metais Amerikoje vykstančioje automobilių parodoje Vokietijos bendrovė Volkswagen pristatė savo naująjį modelį Tiguan ir tai bus vienintelis tokio tipo modelis, kurį galima bus įsigyti Šiaurės Amerikoje. Atnaujintas automobilis yra ilgesnis ir tuo pačiu talpesnis, be to, pakoreguota tiek jo išorė, tiek jo vidus.

Naujajame 2018 Volkswagen Tiguan automobilyje įmontuotas įprastas dviejų litrų turbo keturių cilindrų 184 arklio galių variklis, t.y. šešiolika arklio galių mažiau nei dabartiniame modelyje, bei įdiegta standartinė aštuonių greičių automatinė pavarų dėžė.

Kol kas nebuvo paskelbta nei tai kada šis 2018 Volkswagen Tiguan modelis pasirodys prekyboje nei kokia jo bus pradinė kaina, tačiau gamintojas tikina, jog kaina bus konkurencinga šio modelio segmente.

2018 Ford F-150

Amerikos automobilių gamintoja Ford šalyje vykstančioje parodoje pristatė savo atnaujintą F-150 modelį. Tai pats populiariausias ir perkamiausias automobilis Amerikoje. Atnaujintas modelio dizainas bei įdiegta dar daugiau naujų technologijų.

Potencialiems pirkėjams bus pasiūlyti 2018 Ford F-150 modeliai su įvairiais atnaujintais ir ekonomiškesniais variklių variantais, bei pirmą kart siūlomas ir dyzelinis variklis. Naujas 3.3 litrų V6 variklis pakeis prieš tai buvusį 3.5 litrų V6 variklį, tačiau pajėgumas turėtų išlikti tas pats ir sudarys 282 arklio galias bei šis variklis bus taupesnis. Taip pat siūlomas atnaujintas 2.7 litrų EcoBoost V6 variklis bei 3.5 litrų EcoBoost V6 ir 5 litrų V8 varikliai, kurie bus su įdiegta dešimties pavarų automatine greičių dėže. Na o didžiausia naujiena, kaip minėta, yra pagaliau pasirodęs ir dyzelis variklis, t.y. trijų litrų V-6 Power Stroke turbo variklis, kuris irgi bus siūlomas su dešimties pavarų automatine greičių dėže.

Prekyboje šis naujasis 2018 Ford F-150 modelis pasirodys jau šį rudenį, tačiau kol kas jo pradinė pardavimo kaina nėra skelbiama. Be to, pranešama, jog 2020 metais bus pasiūlyta hibridinė šio modelio versija.

2018 Kia Stinger

Pirmojoje šiais metais vykstančioje tarptautinėje automobilių parodoje debiutavo super seksualus raudonas 2018 Kia Stinger modelis. Jau labai ilgą laiką ši Pietų Korėjos automobilių gamintoja nebuvo pristačiusi tokio įspūdingo modelio, kuris jau dabar tituluojamas kaip sportiškiausias ir greičiausias Kia automobilis.

Potencialiems 2018 Kia Stinger pirkėjams bus siūlomi du variklių variantai, t.y. pagrindinis dviejų litrų turbo keturių cilindrų 255 arklio galių variklis bei 3.3 litrų dvigubas turbo V6 variklis, kurio pajėgumas 365 arklio galios. Abiem atvejais siūloma aštuonių pavarų automatinė greičių dėžė. Teigiama, kad nuo nulio iki 100 kilometrų per valandą greitis yra pasiekiamas per 5.1 sekundę, na o maksimalus greitis galingesnio V6 variklio atžvilgiu siekia 270 kilometrų per valandą. Pranešama, kad Europos rinkai bus pasiūlytas variantas su dyzeliniu varikliu.

Kol kas dar nėra skelbiama ko gero įspūdingiausio šių metų Detrioto parodoje debiutavusio 2018 Kia Stinger automobilio pradinė kaina, tačiau prekyboje jis turėtų pasirodyti dar šiais metais bei greičiausiai jau vasarą.

2018 Toyota Camry

Japonijos automobilių gamintoja Toyota Detroite vykstančioje tarptautinėje automobilių parodoje pristatė savo naująjį Camry modelį, kurio išorinis dizainas buvo iš esmės atnaujintas ir yra kur kas agresyvesnis. Kompanijos vadovybė tvirtina, kad naujasis modelis yra labiau dinamiškas, atletiškas bei ji bus smagu vairuoti.

2018 Toyota Camry automobilis siūlomas su dviem variklių variantais, t.y. 2.5 litrų ir keturių cilindrų bei 3.5 litrų V6, bei tuo pačiu potencialūs pirkėjai galės įsigyti ir hibridinį variantą. Pirmais dviem variklių atvejais bus įdiegta aštuonių greičių automatinė pavarų dėžė, na o trečiuoju atveju pavarų dėžė bus šešių greičių. Tačiau daugiau jokios papildomos informacijos apie variklius, išskyrus tai, kad jie ekonomiškesni, bendrovė neatskleidžia.

Kompanija skelbia, kad 2018 Toyota Camry modelis prekyboje turėtų pasirodyti dar šiais metais, na o daugiau jokių detalių taip pat nėra pateikiama.

2018 GMC Terrain

Pirmojoje šių metų automobilių parodoje debiutavo naujasis 2018 GMC Terrain modelis, t.y. nauja kompaktiško krosoverio versija. Teigiama, kad visų pirma naujasis modelis palyginus su ankstesniuoju yra lengvesnis, kiek trumpesnis, žemesnis taip pat atnaujinta išorinė automobilio išvaizda.

Potencialūs 2018 GMC Terrain modelio pirkėjai galės rinktis iš trijų siūlomų variklių, kurie vienas bus dyzelinis. Tai naujas 1.5 litrų turbo keturių cilindrų 170 arklio galių variklis, dviejų litrų turbo keturių cilindrų variklis, kurio pajėgumas 252 arklio galios bei kaip minėta naujas dyzelis 1.6 litrų keturių cilindrų variklis, kurio pajėgumas 136 arklio galios. Pirmais dviems variklių atvejais bus įdiegta devynių greičių automatinė pavarų dėžė, na o trečiuoju atveju su dyzeliniu varikliu siūloma šešių greičių automatinė pavarų dėžė.

Skelbiama, kad šis naujasis 2018 GMC Terrain modelis prekyboje turėtų pasirodyti jau šią vasarą, tačiau daugiau jokios informacijos, t.y. kiek galėtų jis kainuoti, nėra pateikiama.

2018 Chevrolet Traverse

Gimtojoje Amerikoje vykstančioje parodoje Chevrolet automobilių gamintoja pristatė savo atnaujintą Traverse modelį, kuris nors ir taip buvo didelis, tačiau tapo dar kiek didesnis, bet jis vis dėl to sveria mažiau.

Potencialiems 2018 Chevrolet Traverse automobilio pirkėjams siūlomas dviejų litrų keturių cilindrų variklis, kurio pajėgumas 255 arklio galios bei galingesnis 3.6 litrų V6 305 arklio galių variklis. Abu varikliai yra kur kas ekonomiškesni už ankstesnius, be to, abiem atvejais siūloma automatinė devynių pavarų greičių dėžė.

Šis naujasis visureigis prekyboje turėtų pasirodyti jau šį rudenį, tačiau nei galima pradinė kaina, nei kokia kita informacija kol kas nėra skelbiama, bet spėjama, kad kaina gali siekti 30 - 40 tūkstančių dolerių.

2018 Mercedes-Benz E-Class Coupe

Vokietijos automobilių gamintoja Mercedes-Benz pristatė savo naująjį E-Class Coupe modelį. Skelbiama, jog jis už ankstesnį yra aukštesnis, ilgesnis bei platesnis. Žinoma, atnaujintas ir automobilio dizainas, tad jis tapo dar labiau stilingesnis.

Šiame naujame 2018 Mercedes-Benz E-Class Coupe automobilyje įmontuotas trijų litrų dvigubas turbo V-6 variklis, kurio pajėgumas 329 arklio galios. Skelbiama, kad nuo nulio iki 100 kilometrų per valandą greitis yra pasiekiamas per 5,2 sekundes, arba 0,9 sekundėm greičiau už esamą modelį. Be to, įdiegta ir devynių pavarų automatinė greičių dėžė, kai dabartiniame modelyje ji yra septynių pavarų.

2018 Mercedes-Benz E-Class Coupe modelis prekyboje pasirodys jau šią vasarą. Kol kas šio modelio pradinė kaina nėra skelbiama, tačiau spėjama, kad ji bus kiek didesnė nei dabartinio modelio.

Parengta remiantis užsienio internetiniais tinklapiais

Panašūs straipsniai:

(Laisvalaikis,hobis,automobiliai)

2024-02-03 » Didžiausias pajamas uždirbę pasaulio futbolo klubai
2023-01-29 » Elektromobilių gamintojų apžvalga
2021-06-12 » UEFA Euro 2020
2021-01-30 » Dvidešimt didžiausias pajamas uždirbusių pasaulio futbolo klubų
2020-02-15 » Lašišų ir šlakių žūklė žiemą - pavasarį
2020-01-18 » Dvidešimt didžiausias pajamas uždirbusių pasaulio futbolo klubų
2019-10-26 » 2019 metų Tokijo automobilių paroda
2019-09-14 » Frankfurto automobilių paroda
2019-08-31 » 2019 metų FIBA pasaulio krepšinio čempionatas
2019-07-27 » 2019 metais patys vertingiausi sporto klubai pasaulyje. Jau ketvirtus metus iš eilės pačiu vertingiausiu pasaulyje sporto klubu buvo pripažintas amerikietiškojo futbolo atstovas Dalaso Cowboys.

 
Dar nėra komentarų