Fondo valdytojo darbas - tai pragaras

» Verslo ir rinkų naujienos
Autorius: traders.lt Data: 2015-03-24 12:26 Komentarai: (1)
Legendinis investuotojas George Soros vis mažesnį pasitenkinimą jaučia iš hedge arba rizikos draudimo fondo valdymo. Jis tuo pačiu pareiškė, kad per pastaruosius kelis metus fondų valdytojų darbas pavirto į pragarą.

Minimas gerai žinomas investuotojas atkreipia dėmesį, kad nuo 2008 metų finansų rinkos ir tarptautiniai santykiai vis labiau tarpusavyje persipina, todėl tai lėmė, jog situacija tapo ne tokia skaidri.

„Tai lėmė, jog netikrumo lygis yra aukštesnis, tiek finansų rinkose, tiek tarptautiniuose santykiuose, tad padidėjo svyravimai ir nenuspėjamumas. Taigi, didesnė sąveika tarp jų sukelia išorinį poveikį“ - sakė George Soros.

Anot jo, ši nuspėjamumo stoka bei padidėjusi sąveika tarp politikos ir finansų labai apsunkina fondų valdytojų darbą.

„Tai lėmė, jog hedge fondo valdytojo darbas tapo beprotiškai arba pragariškai sunkus. Didelės galimybės daugeliu atvejų prapuola arba tampa šoku“ - reziumavo legendinis investuotojas George Soros.
 
1.   Parašė Jinelis   2015-03-24 21:38  

Na jau, Georgai, nejaugi nusimuse supratimas apie kognityviaja funkcija net refleksyvumo teorija nebegelbsti ir kaip matau "zmoniu" kalba bandai aiskinti kad sumazejo nepriklausomas kintamasis, bet juk tai normalu todel jis ir yra kintamasis. Ar tik nebusi, Georgai, ant naujos paradigmos slenkscio... Gaila jog sis klausimas tik retorinis!