Dvylika žinomų verslininkų citatų

» Straipsniai » Verslas
Autorius: traders.lt Data: 2015-01-09 21:13 Komentarai: (0)
Geriausia ir optimaliausia yra mokytis iš kitų klaidų, be to, tai neskausminga, skirtingai nei pačiam darant klaidas, bei tuo pačiu klausytis ar skaityti žinomų ir daug pasiekusių žmonių patarimus ar mintis. Taigi, pristatome jums dvylika žinomų ir daug pasiekusių verslininkų citatų, kurios turėtų padėti jums jūsų kelyje į sėkmę bei siekiant įgyvendinti svajones.

„Jūsų laikas yra ribotas, todėl negaiškite laiko gyvendami kažkieno kito gyvenimą. Nepatekite į dogmos spąstus, t.y. gyvenimas paremtas kitų žmonių mąstymo rezultatu. Neleiskite kitų nuomonių triukšme nuskęsti jūsų vidiniam balsui. Ir svarbiausia, turėkite drąsos sekti savo širdimi ir intuicija. Jie kažkaip jau žino, kuo jūs tikrai norite tapti. Visa kita yra antraeilis dalykas” - vienas iš Apple įkūrėjų ir buvęs ilgametis vadovas Steve Jobs.

„Norėčiau pasakyti, kad tai buvo mano didžiausia problema visą mano gyvenimą... tai pinigai. Reikia daug pinigų norint įgyvendinti svajones” - Walt Disney.

„Jūsų labiausiai nepatenkintas klientas yra jūsų geriausias mokymosi šaltinis” - Microsoft kompanijos įkūrėjas Bill Gates.

„Mes iš tiesų konkuruojame patys su savimi, mes neturime kontrolės kaip kitiems žmonėms sekasi” - Mashable įkūrėjas Pete Cashmore.

„Kai tu esi pasiruošęs pasitraukti, tu esi daug arčiau nei manai” - Go Daddy įkūrėjas Bob Parsons.

„Laikas, atkaklumas ir dešimties metų bandymai ilgainiui jums atrodys kaip vienos nakties sėkmė” - Twitter atstovas Biz Stone.

„Nesėkmė nugali nevykėlius, o nugalėtojus ji įkvepia” - Rich Dad Poor Dad knygos autorius Robert T. Kiyosaki.

„Kritinė sudedamoji dalis yra pakelti užpakalį ir kažką padaryti. Tai taip paprasta. Daug žmonių turi idėjų, bet yra tik keletas, kurie nusprendžia padaryti kažką susijusio su tomis idėjomis dabar. Ne rytoj, ne kitą savaitę, o šiandien. Tikras verslininkas yra darytojas arba vykdytojas, o ne svajotojas” - Atari ir Chuck E. Cheese’s įkūrėjas Nolan Bushnell.

„Genijus - tai vienas procentas įkvėpimo ir 99 procentai prakaito” - išradėjas ir mokslininkas Thomas Edison.

„Nesvarbu, kiek kartų jums nepavyksta. Nesvarbu kiek kartų jums beveik pavyko. Niekam nesvarbios jūsų nesėkmės ir niekas neketina tuo rūpintis ir jūs taip pat neturėtumėte. Viskas, ką jums reikia padaryti, tai pasimokyti iš nesėkmių ir pasimokyti iš aplink jus esančių, nes versle svarbiausia, kad jums vieną kartą pavyksta” - vienas iš Broadcast.com įkūrėjų bei HDNet įkūrėjas Mark Cuban.

„Dideli lūkesčiai yra raktas į viską” - Wal-Mart steigėjas Sam Walton.

„Kai jūs pasieksite kliūtį, ją paverskite galimybe. Jūs turite pasirinkimą. Jūs galite ją įveikti ir būti nugalėtoju, arba jūs galite leisti, kad ji įveiktų jus, ir būti nevykėliu. Pasirinkimas yra jūsų ir tik jūsų vienų. Nemeskite rankšluosčio. Nueikite tą papildomą kilometrą, kurį pralaimėtojai atsisako nukeliauti. Yra kur kas geriau būti išsekusiam dėl sėkmės, nei ilsėtis po nesėkmės” - Mary Kay Cosmetics įkūrėja Mary Kay Ash.

Parengta remiantis užsienio internetiniais tinklapiais
 
Dar nėra komentarų