Matosi žlugimo požymiai

» Verslo ir rinkų naujienos
Autorius: traders.lt Data: 2014-09-30 16:13 Komentarai: (0)
Investicinės kompanijos Hussman Investment Trust valdytojas ir tuo pačiu prezidentas John Hussman prisijungė prie tos grupės ekspertų, kurie perspėja apie besiformuojantį burbulą akcijų rinkoje, kuris panašus į du ankstesnius.

„Mūsų baimės yra panašios į tas, apie kurias mes kalbėjome kai buvo pasiektos viršūnės 2000 ir 2007 metais, nes mes ir vėl matome pervertinimą ir pernelyg buliškas nuotaikas“ - pabrėžė jis.

Šiuo metu daugelis investuotojų yra įsitikinę, kad jie suspės pasitraukti iš rinkos prieš tai, kai ji pradės žlugti.

„Bet istorija rodo visai ką kitą. Rinka nesuteikia galimybės pasitraukti visai spekuliacinei miniai. Todėl pasitraukimo iš burbulo strategija suveikia tik tuomet, jei jūs pradedate panikuoti anksčiau nei kiti. Pastaruoju metu matome rinkos griūties požymius“ - teigė investicinės kompanijos Hussman Investment Trust valdytojas ir tuo pačiu prezidentas John Hussman.

Nuo šių pradžios vienas iš pagrindinių Amerikos akcijų rinkos indeksų Dow Jones Industrial Average pakilo trim procentais, S&P 500 - septyniais procentais, na o Nasdaq indekso vertė palypėjo aukštyn apie aštuonis procentus.
 
Dar nėra komentarų