Mokymų ciklas PRO: “Profesionalaus investuotojo akademija”

» Seminarai, renginiai
Tai mokymų ciklas, kurio metu daugiausiai dėmesio skiriama svarbiausiems investavimo klausimams apžvelgti, o didžiausias dėmesys sukoncentruotas į praktines investavimo galimybes pagrindinėse turto klasėse.
Vietovė: Vilnius Data: 2014-03-05 18:00 Komentarai: (0) Vertinimai:
Daugiau nei 80% žmonių vos tik pradėję investuoti savo galvose susikuria “rožines svajones” apie įspūdingus investicijų rezultatus ir neribotas galimybes daryti tai, ko trokšta širdis.

Deja, kaip rodo realybė ir “sausa statistika”, tokie lūkesčiai dažnai būna niekuo nepagrįsti, neadekvatūs ir pasmerkiantys jaunus investuotojus dideliems nuostoliams. O tai dažniausiai “visam laikui atmuša norą investuoti” ir sukelia didelį nepasitikėjimą finansų rinka.

“Profesionalaus investuotojo akademija” – tai mokymų ciklas, kurio metu daugiausiai dėmesio skiriama svarbiausiems investavimo klausimams apžvelgti, o didžiausias dėmesys sukoncentruotas į praktines investavimo galimybes pagrindinėse turto klasėse (akcijos, obligacijos, nekilnojamasis turtas, žaliavos, auksas ir valiutos).

Ko Jūs išmoksite šių mokymų metu?

Taigi, Jūs jau žinote kiek uždirba geriausias ir koks yra rinkos vidurkis. Tačiau taip pat turėjote pastebėti žalią kreivę, kuri žymi realiai veikiančios Investavimas.lt strategijos gražą, prilygstančią geriausiam investuotojui.

Būtent tokių, praktiškai veikiančių ir laiko patikrintų strategijų Jūs išmoksite “Profesionalaus investuotojo akademijoje“.

Taip pat šiuose mokymuose ypatingai didelis dėmesys skiriamas pagrindinėms investuotojų psichologinėms problemoms ir būdams jas spręsti. Mokymų dalyviai supažindinami su svarbiausiais niuansais, kuriuos reikia žinoti renkantis investicinius fondus bei alternatyvias investavimo priemones.

Garantuojame, kad “Profesionalaus investuotojo akademijoje” Jūsų laukia tik laiko patikrinta ir 100% praktinė patirtis. Todėl šiuose mokymuose nebus “jokio vandens”! Beje vien 2013 metais, šiuos unikalius ir analogų neturinčius mokymus išbandė ir praktinių investavimo strategijų i6moko daugiau nei 100 žmonių! Tai ko gi laukiate Jūs?

Kam skirti šie mokymai?

Šie mokymai skirti Jums, jeigu:

1. domitės investavimu, bet nežinote nuo ko pradėti;
2. esate patyręs investuotojas, bet norite pagerinti savo investicijų gražą;
3. norite ilgu laikotarpiu aplenkti 80% investuotojų ir patekti tarp 20% geriausių.

“Profesionalaus investuotojo akademijoje” Jums taip pat pristatysime techninės, fundamentalios (santykinių rodiklių) bei kiekybinės analizės principais valdomas strategijas. Parodysime kaip jas galima pritaikyti praktikoje. Taip pat pademonstruosime, kaip pasitelkiant makroekonominius veiksnius išvengti recesijų bei nustatyti geriausią metą pildytis savo investicijų portfelius.

Siekiant užtvirtinti Jūsų žinias, po kiekvienos paskaitos Jums bus užduodami praktiniai, tačiau paprasti namų darbai, o sekančios paskaitos pradžioje duodamas testas. Viso mokymų ciklo pabaigoje Jūsų atliktų testų rezultatai bus sumuojami. Daugiausiai balų surinkęs dalyvis bus apdovanotas itin vertingu prizu. Gal tai būsite Jūs?

Bijote, kad bus sudėtinga?

Galbūt tai, ką perskaitėte, dar šiek tiek Jus neramina ir atrodo sudėtingai? O gal bijote ko nors nesuprasti ir manote, kad turite per mažai žinių ir patirties? Nusiraminkite. Jums visiškai nėra dėl ko jaudintis. Visa mokymų medžiaga yra sukurta ir pateikiama taip paprastai, kad ją pajėgus įsisavinti ir pirmos klasės vaikas. Kodėl?

Nes šie mokymai paremti vienu, tačiau labai svarbiu principu – “Viskas, kas sudėtinga – yra nereikalinga. O viskas, kas yra reikalinga – yra paprasta”. Tiesiog ateikite į šiuos mokymus ir įsitikinkite tuo asmeniškai. Be to Jūs absoliučiai niekuo nerizikuojate, nes šiems unikaliems mokymams taikome 100% pinigų gražinimo garantiją, apie kurią skaitykite žemiau.

4 pranašumai, lyginant su kitais mokymais:

Mokymus veda sertifikuoti investicijų valdytojai – praktikai.
Mokymuose dėstomos strategijos yra itin paprastos ir realiai naudojamos realiai Lietuvoje veikiančio UAB “Synergy finance” investicinio fondo veikloje.
Nagrinėjama tik faktais ir statistika paremta informacija bei pateikiamos išvados;
Kiekybiniais tyrimais paremtos investavimo strategijos padės išvengti pagrindinių psichologinių problemų investuojant.

Mokymų autoriai ir lektoriai:

Visas mokymų temas Jums išdėstys du patyrę šių mokymų autoriai ir lektoriai:
Artūras Milevskis Lukas Macijauskas

Daugiau informacijos čia >>
Registracija:
 
Dar nėra komentarų